AKTUELNO

Sve joj je sasula u lice.

U sitne sate došlo je do novog peckanja Mime Živković i Jelene Pešić, koje su se žestoko posvađale tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom."

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko si spremna da lažeš, jedno pričaš meni, drugo za stolom. Kako se tako ponašaš, kao iz ludnice da si izašla - rekla je Jelena.
Takvu su me rodili, iskrenu. Niko ne zna šta mu misliš, samo kafe ispijaš. Mogla bih i ja da budem dama takva... Ni meni ne znam šta misliš, ustvari znam, znam, znam - govorila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je zatim ušla u Belu kuću, a Mima je nastavila da priča sa Zoricom Marković koja je sedela na stepeništu i pušila cigaretu.

Nisam glupa, Zoko, gleda me u oči i priča nešto što nema veze sa mozgom. Meni šlihtanje nije bilo prioritet, nikom se nisam šlihtala... Ako sam joj iz mržnje pričala, da ne odem kući. Boli me kad odaberem takvog za prijatelja, vidim da podržavam foliranje, druženje zbog fanova, kad nema cigare tu je, kad ima cigara, fanovi su bitni. Svima se šlihta, dobra je, smešno joj sad sa Majom, on ima ženu i dete kući, njoj smešno... Mene duša boli - pričala je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si se udaljila - rekla je Zorica.
Sve mi je jasno, neću da me stavi u isti koš sa Minom, neću sa takvom osobom da pijem kafu. Neka spava i neka se kupa u tom foliranju, ne želim folirante oko sebe. Koji mi je k*rac ona ovde, što da je štitim, sama sam ušla, sama ću da izađem. Svačiji prijatelj, ničiji prijatelj - rekla je Mima.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga