AKTUELNO

Šok!

Zadrugari su nastavili ove večeri pre početka emisije "Pretres nedelje sa Milanom" da komentarišu novoizabranog vođu Nikolu Orozovića i njegovu današnju podelu budžeta.

Voditelj je upitao Anu Korać šta kaže na to što joj je Oroz dao mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njega postavila za potrčka sa Brendonom da dokaže da nema tu ništa, nema šta da mi zamera, to je igra, nije bilo ništa strašno - navela je Ana.
Znači ja tebe smem noćas da postavim sa Edom, a danas si me molila da te ne stavim - rekao je Oroz.
Ti si vođa.... Meni je Nikola fin dečko, kulturan, rekla sam mu da ne iritira Brendona, da se sprda, da namerno ode i da prati Brendona - rekla je Koraćeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Orozović ima uvek tužne priče, jurila ga dva drugara ka školi, terali ga da gleda serije, mogao je i sad da ispriča neku tužnu priču, da je žrtva svog odeljenja. On je delio komplimente ljudima kojima je delio male budžete, izuzev meni, jako mi je krivo zbog toga. Možda mu se i ja sviđam osim Brendona, neka se zapitaju da li je to njegov metod da im da mali budžet. Ali nema novca, a ja volim novac, tako da od tog posla nema ništa. On priča da mu ne odgovara ta priča.... Ali videli smo kad je skočio na Boru i oborio ga na zemlju i šta mu je već radio, videli smo tu njegovu agresiju. Brendonu je lomio krevete, izgleda da to voli. Njega Brendon nije nervirao do te mere, više ga je Bora nervirao. Toliko o tome koliko mu ta priča sa Brendonom nije odgovaralo. Brendon mu je više honorara ugurao u džep nego što ih je izgubio - naveo je Marko Đedović.
Ovo su klasične provokacije Marka Đedovića. Pričao je i da mi je diploma falsifikovana. Izneo sam te priče ovde jer sam saznao da je napolju već izašlo nešto, Mirko mi je rekao da sam bio u novinama, da su izneti neki detalji... Ja sam lepo ispričao, da se napolju ne bi pričale gluposti. Te priče da sam socijalno nesnađen i glup to su gluposti. Ponosan sam što sam ovde socijalno nesnađen, vreme provodim sam jer mi je muka od svih - dodao je Orozović.
Je l' se ne osećaš nimalo glupo kad su Maja i Janjuš u pabu, kad hoće da budu intimni? - pitala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se ti osećaš kada Karić i Šopićka imaju s*ks a ti gledaš? Niti onanišem, niti bilo šta - uzvratio je Nikola.
Juče mi je Maja rekla da je masturbirao - naveo je Đedović, a Maja je rekla da to nije tačno.
Nisam ništa rekla, samo sam rekla da mi nije prijatno. Ja to ne komentarišem. Normalno da se prekrijemo preko glave, mazimo se - rekla je Marinkovićeva.
Ovde se po tri para u isto vreme, meni pab odgovara, ja sam tamo tri meseca, pre nego što su oni počeli - naveo je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga