AKTUELNO

Žestok početak večeri.

Sinoć je iz "Zadruge 3" izašla Ivana Krunić, a ona je za novog vođu ostavila Nikolu Orozovića. Zadrugari su ove večeri, kada je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću, komentarisali ovaj Ivanin izbor.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Mimi objašnjavao da se ne nervira. Ivana je možda i iz osvete Čolaku ostavila Orozovića. Što se tiče budžeta, on nije znao ni kako koji deli, svi su bili u šoku. Nisam rekao da je glup, on je inteligentan, nije hteo da se zamera. Nije znao ni kome šta da da. Imao je viška srednjih budžeta. Maji je dao srednji, a znamo šta je bilo između njih dvoje, Maja je započela tu priču između Brendona i njega - pričao je Bora.
Ja sam rekao da ću da ispoštujem ono što je Ivana rekla. Nisam častio Maju već sam sa njom u dobrim odnosima zbog Janjša - naveo je Orozović.
Ta priča sa Brendonom... Da Orozović nije imao te reakcije, ne bi bilo ništa - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je svesno dao Brendonu mali budžet da bi ga isprovocirao, Nikola nije u centru pažnje otkad ga je Brendon iskulirao. On je pokušavao podelom budžeta da ga potkači, Brendon se nije upalio, ali Orozović ne odustaje. Na svako pitanje hukće, a svesno ga potkači. Orozović je jako iritantna osoba, on ćuteći iritira, zna kako da diše da bi isprovocirao Brendona - navela je Ermina.
Anabela je prešla preko nekih stvari sa Orozovićem. Anabela i dalje smatra da je on dobar čovek, ali je ljuta na njega zbog nekih stvari. Sa Janjušem njegov odnos to poštujem. Edo i on se druže, ima rasprava i različitih mišljenja, ali nema mržnje. Edo je majstor za sve, on stigne svuda, on je kralj, nećemo o tome. Danas je Orozović delio, niko nije lakše, brže podelio, kao Nikola danas. On je radio po sebi, vrlo siguran u sebe, prvi put sam video to, nije ga interesovalo ko će šta da kaže, kao da mu je svega preko k*rca. I te kako je znao šta će sa srednjim budžetima, pokazao je nezadovoljstvo prema Ivani Šopić, dao je na znanje ljudima šta misli o njima, samo se nije tukao i svađao. Mislim da je Nikola danas. Večeras će sve da gori, imam taj osećaj. Što se tiče novog vođe, Ivana je po ko zna koji put pokazala da ko zna šta misli, da joj niko nije ušao u glavu. Ti verovatno znaš zašto te je postavila za vođu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga