AKTUELNO

Njih dvojica često ratuju!

Zadrugari biraju ko je osoba koja se najviše trudila da impresionira sve ukućane i gledaoce.

Mene ne može da impresionira kad se muškarac obuče u ženu. Izdvojiću jednu spontanu osobu. Ne sviđa mi se što u nekim odnosima to bude negativno. Nekad se sam smeje svojim budalaštinama. To je moj drug Bora - rekla je Dragana Mitar.

Foto: TV Pink Printscreen

Najintersantniji su mi Bora i Brendon. Kada se Brendon pretvori u Brendu ili Džokera, on mi je najzanimljivije. Prošle sezone si bio dosadniji, ja te volim kako god - rekla je Maja Marinković.
Impresioniraju me veliki ljudi, velika dela. Neću gledati negativno, jer ovde pola kuće negativno impresionira. Sami sebe lažete, imate veštačku priču i nastup, nikad to neću razumeti. Treba biti onakav kakav jesi pa makar bio i najgori. Bora je pozitivan, on da sebe 100%, nikad ništa nije uradio na silu, on me uvek impresionira - rekla je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo da odgovorim Edu. Edo, prvu ljubav su ti prodali na stočnoj pijaci. Videli smo ko je ovde došao da se pere. Smeju ti se ljudi i ovde i napolju. Preko p*čke si došao u Beograd. Osoba koja želi da impresionira gledaoce i nas je Gagi, sve dok nije Anabela ušla, a i nakon toga - rekao je Marko Đedović.
To je Nikola Orozović. Mislim da nije pokazao svoje pravo lice - rekla je Luna Đogani.
Brendon i njegovi performansi - rekao je Marko Miljković.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga