AKTUELNO

Biće nagrađena.

Mina Vrbaški od jutros ne ustaje iz kreveta jer kako sama tvrdi, nema volje ni za čim nakon raskida sa Mensurom Ajdarpašićem. Drvo mudrosti pozvalo ju je u Rajski vrt kako bi sa njom porazgovaralo o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Brine se. On hoće da bude tu pored mene, da spavamo jedno pored drugog, ali da se ne ljubimo... Ja neću da budem kao Iva i Filip. Ja ne mogu. Mene je ova veza toliko oslabila... Toliko nemam snage ni za šta više. Loše sam mnogo - rekla je Mina kroz suze.
Mina, šta bi ti volela da se sada dogodi - pitalo ju je Drvo mudrosti.
Bila bih najsrećnija kada bi opet imao emocije koje je imao ranije. Da mi ne kaže: "Ja tebe više ne volim kao što sam te voleo". Stoji da on mene voli, on se ohladio od mene. Uglavnom, ja sam kriva. Džabe pričam...

Foto: TV Pink Printscreen

Ispadam kao neka paćeninca, da ja nekog molim za pažnju i da me volim. Upropastila sam sebe, ne ličim više ni na šta. Postala sam toliko slaba, da on jednu reč kad mi kaže, ja počnem da plačem - rekla je Mina kroz suze, a potom poručila:
Želim mamu, želim svoju porodicu... Ovo sve me je dotuklo, raspadam se više. Žao mi je što ovo moraju da gledaju moji mama, baba i Boris. Žao mi je što proživljavaju sve ovo.
Imam predlog za tebe. Daću ti jedan tajni zadatak i nadam se da ćeš kroz taj zadatak shvatiti kako treba da funkcionišeš. U narednih 48 sati moraćeš da budeš stara Mina, mislim na nasmejanu, vedru i srećnu Minu. To je tvoj zadatak - reklo je Drvo mudrosti i obećalo je nagradu ovoj zadrugarki ukoliko uspešno odradi tajni zadatak.
Ne mogu to. Ne mogu ništa na silu, ne mogu da glumim nasmejanu i srećnu - rekla je Mina kroz suze.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'