AKTUELNO

Jelena se preznojavala!

"Danas na sastanku si mi rekla da volim da se mešam Marku i Luni, a neku noć da si pogrešila i da ja nisam kriva. Šta onda zapravo misliš?" - glasilo je pitanje koje je Jelena Pešić postaila Ivi Grgurić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogrešila sam zato što sam svu krivcu svaljivala na tebe. Mislim da postoji prostor sa druge strane da se stavi tačka. Izvinila sam ti se jer sam svu krivicu svaljivala samo na tebe. Pre nisi toliko pričala sa Filipom, sela si i pričala pola sata sa njim na žurki. Zvala si me, pa si mi rekla da uz svaku pesmu igram identično. Bilo mi je čudno da pola sata pričaš sa mojim dečkom, a onda si me zvala da mi tako nešto kažeš. Ja sam to shvatila kao peckanje. Zvala sam Filipa da ga pitam zbog čega mi je zamerao sitnice, kada on priča sa osobom kojoj je u decembru izjavio ljubav. Setila sam se da te je u svakoj nekoj vezi bilo: u vezi Šopićeve i Karića, Filipa i mene, Marka i Lune. Prečudno mi je da se baš ti nađeš svuda, uvek su ti muškarci krivi - prokomentarisala je Iva.
Sutra od 12-2 neka dođu devojke kojima smetam da mi udare zabranu. Nisam znala da vaši muškarci ne smeju da se druže, vi ste nesigrune - objasnila je Jelena.
Ja ne svaljujem svu krivicu na tebe, ali da nisi cvećka, nisi cvećka - govorila je Grgurićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'