AKTUELNO

Nije imala srca da ga nominuje!

Nakon Marka Miljkovića, svoje mišljenje o Dragani Mitar i Banetu Čolaku na večerašnjim "Nominacijama" izneo je Mateja Matijević, a potom i Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću kratko, više se družim sa Banetom, iako sam i sa Draganom u korektnim odnosima. Sa Banetom sam imao par čarkica, ćutke smo prešli preko toga, ali eto, ostaviću Baneta - rekao je Mateja.
Želim da se zahvalim Nori što se setila da mi se javi. Da pozdravim svog oca. Počeću od Dragane, sa njim sam dobra od kada je ušla. Neko ko mi se našao kad mi je bilo teško, jedna je od retkih koje sam zavolela. Rekla sam joj svoje mišljenje, ne slažem se ni sa čim što radi, ali je dobar čovek i prijatelj. Pozdrav za njenu mamu. Bane i ja smo imali veću svađu na početku, svašta mi je rekao, da mi izmišlja neke informacije. To je moja prva svađa u "Zadruzi" ozbiljnija. Stvarno me je napljuvao najgroznije. Ali smo prešli preko toga, uvek se našao tu da me posavetuje, uvek tu da pripomogne što se tiče hrane i cigareta, nikad ne zaboravlja kad mu nešto dam, uvek se ponudi čim ima nešto. Dobar čovek i prijatelj, dobar dečko. Ima neke loše karakteristike kao ja, malo smo naporni. Ali ga je lepo slušati sa strane. Uvek je tu. Šaljem Baneta - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, krenuću od Dragane, mi nismo uspele da ostvarimo bliži kontakt. Pokušavam da budem realna u njenoj priči, da pohvatam, ali ne želim da se mešam. Mnogo mi teško ide, ne mogu da se pohvatam. Ona najbolje zna šta oseća. Mislim da je bez trunke zla u sebi. Gago, drži se, ja sam osetljiva na žene. Ma koliko krive bile, imam potrebu da budem tu, ipak smo mi slabiji pol - počela je Anabela, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Bane Čolak, ja volim da preteram, ne zameri. Zamerio mi je da preterujem, kaže da ja dobijem pitanje o Marku, pričam o ratu. Ja sam takva, želim da objasnim sve iz ličnog iskustva. Krivo mi je što nije primetio da sam preterala kada je bio udaren od strane Mensura, ja sam mu prva brisala krv, ustala iz kreveta... Ali, ono što ne mogu da mu zaboravim, kada sam bila loše prišao je. I on voli da pretera, gotivan je. Blankica ga voli, pozdravila je njega prvo. Zadržavam tebe - istakla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

'