AKTUELNO

Đogani ostao zabezeknut.

Voditelj Milan Milošević postavio je i naredno pitanje koje je večeras stiglo za Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' toliko izdaja i laži vredno prvog mesta - bilo je pitanje za njega.
Volim kad mi postave pitanja o plasmanu, ali sad nisam inspirativan, pa ću reći samo vredno je, malo li je 50.000 evra - rekao je Miljković.
Sinoć si rekao da se odričeš ćerke, a podlo si se smejao Anabeli i pljuvao je kod Lune - bilo je naredno pitanje za Gagija.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna, je l' sam je pljuvao nekad? Juče u tom haosu da, izrekla mi je uvrede i rekao sam to što sam rekao. Naravno da neću da se odreknem Lune, to je moje dete, opraštam kurti i murti, neću svom detetu da oprostim. Jesam rekao to što sam rekao, ali ću joj preći preko svega. Dopada mi se kod Lune to što se odmah izvini, ona je odbila gostovanje na radiju, ali je došla, sela pored mene, zagrlila me i to je to - rekao je Gagi.
Ja će neću sladiti Gagiju. Ja kad sam bila u izolaciji kad smo Luna i ja bili potrčci, pokušavala sam da nametnem to da mi treba da se držimo kao roditelji i da ne popuštamo. Ali on to zaboravi kad Luna nešto ružno iznese za mene, ja neću likovati što mu se sve vratilo - navela je Anabela.
Nikada nisam likovao i smejao se Anabeli - naveo je Gagi, a onda ga je Atijasova demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je tri, četiri puta čestitao rođendan, mene bi bilo sramota, posle svega što je izgovorio majci tog deteta, ne razmišljaš o njenom ocu. Blankici sam ja mama, ona je moja ćerka nije tvoja. Da je voliš ne bi se prema meni ponašao ovako. Ako je Blankica rekla Luni koja joj je krv rekla ono, šta misli o tebi? Ovo je licemerno, više volim ljude koji mi misle zlo. Smeta mi. Gledala me je, jer je napolju karantin, jer joj nedostaje mama - navela je Anabela.
Kako može da ti smeta da čestiam rođendan detetu koje nema veze sa ovom pričom. Tvoje dete gleda rijaliti? Da sam znao da gleda ne bi ti to rekao. Nije trebalo da joj čestitam rođendan - rekao je Gagi.
Samo još nemoj ni na sahranu da mi dođeš, nemoj da ti padne na pamet. Ovo je katastrofa - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'