AKTUELNO

Žestoko.

Tokom komentarisanja budžeta Ana Korać i David Dragojević osudili su ponašanje Marka Miljkovića prema Anabeli Atijas.

Zatim su ostali zadrugari nastavili da komentarišu podelu budžeta ovonedeljnog vođe Mime Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Mima dobar prijatelj stvarno, pravi prijatelj ovde i možda mi je najbolja drugarica u kući. Ne slažem se sto posto sa njenim izlaganjem, ali sam joj čestitao jer je rekla sve što meni priča i što priča u bradu. Sviđa mi se što nijedan posto nije bila dvolična danas, potkovana je argumentima. U mnogim situacijama se slažem sa njom. Mogla je nešto i da ne kaže, ali ona je takva, specifična, kaže u glavu i 100% je iskrena. Što se tiče Eda, Janjuša iznosila je ovde mišljenje, smatrala je da je preterano da ponavlja priču. A o ostalima dugo nije iznosila mišljenje. Na primer o Marku, rekla mi je mnogo puta da je nervira, i ona je velika ljudina. Slažem se sa Davidom što se tiče odnosa sa roditeljima. Kad je Ermina rekla neke reči mojoj majki, ja sam odmah skočio. Možda je bolje nemati mišljenje i sačekati da se situacija smiri. Rekao sam Marku da treba da spusti loptu prema Anabeli - rekao je Bane Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka joj čast na podeli budžeta, bila je iskrena 100%. Što se tiče mene, ja sam je okarakterisao kao seljančuru, ona je sa tobom dobra kad ti lepo pričaš o njoj. Kad je bilo navođenje ko je najružniji ja sam spomenuo nju, ona se naljutila. To što priča vezano za mene, dok se Marija Ana ne oglasi, dok ja to ne vidim svojim očima i ušima, sve će se to završiti na sudu, neću da se bakćem time. Ja sam siguran u svoju seksualnost, ne znam koga su povezivali sa istim polom, mene i li nju? Mogu mene da optužuju, ja sam čist kao suza. Oni kad su je pitali, rekla je: "Marija Ana sumnja da voli muškarce jer mu se polni organ osećao na muški parfem". Četiri puta je to izjavila i posle mi se izvinjavala. Ja sam odlepio jer sam bio blag prema njoj, gledao sam je kao drugaricu. I meni je Marija Ana pričala nešto o njoj, ali ja to ne bih izneo. Svako ko se baci takvim stvarima, niskim udarcima... Ona je na mene kivna zbog Mione, jer je Miona rekla da sam ja jedini lik sa kojima bi bila i sa kojim bi imala s*ks - naveo je Filip Đukić.
Miona mi je rekla da će krenuti na nju kad im se zamerim - navela je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamerila je Mioni na onoj igrici kad me je šminkala, a Mima se upalila. Pokušala je da me isprovocira zbog stvari koje sam radio sa Marijom Anom. Da nisam imao posao, a to sam ja prvi rekao... Ja sam rekao da je ona među osobama sa kojima ne bi bio, bila je ona i Ivana Krunić i ne znam ko još. Ne znam šta je tu nenormalno - naveo je Đukić.
Laže, naveo je samo mene. Ja sam osetila poniženo, kao da je on neki baja iz Beograda. Mene niko ne može da ponizi, ne dam na sebe, ja imam argumente da njega ponizim... Ti zap*šavaš jelke mrtav pijan, želim mu da se uzme u pamet, nije u situaciji da mene ponižava - dodala je Mima.
Ona udara nisko. To nema veze sa svađom i raspravom. Mogu da kažem da maltretira svoju majku, a nemam pojma da je to tako - rekao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je podelila budžete korektno, očekivao sam ili veliki i srednji. Sve je iskomentarisala kako treba. Mima je meni stalno govorila, to za Milicu, bio sam u šoku kad je iznela sve to. Mima je govorila da je Milica ljubomorna na mene. Milicu je toliko pogodilo to. Šokirao sam se, nisam skočio da je branim ili demantujem, rekao sam da ću reći večeras. Neću da se mešam između dve devojke. Gotivim i poštujem Mimu, ali mi je bilo krivo kad je iznela to o Milici - naveo je Bora Santana.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'