AKTUELNO

Haos na početku "Igri istine"!

Prvo pitanje u "Igri istine" Anabela Atijas postavila je pitanje bivšem suprugu Gagiju Đoganiju: "Da li možeš da prestaneš da udaraš gde me najviše boli i govoriš da sam ja najgora majka na svetu?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi pružio ruku kada smo bili nominovani, posle, uvek kada ustaneš pecneš me gde me najviše boli. Dobio sam pitanje da li sam bio dovoljno dobar otac. Ja nisam ni odgovorio na pitanje, sećam se da si me nešto prekinula, otvarala si neke teme koje su mene bolele. Ja sam kasnije to rekao, Anabela, nemam razloga da kažem ono što je rekla Luna. Znaš da sam tebi dao ruku pomirenja, gledam da sve bude u najboljem redu, a onda kada ti nije nešto po volji, udaraš tamo gde me boli - rekao je Gagi.
Ja sam htela tebi da kažem da ću ja da udaram tamo gde te boli, dokle god ti to budeš prvi to radio - dodala je Anabela.
Do 13. godine, dok smo bili u braku, bio sam sa Lunom. Sud ti je dao 100% starateljsvo da brineš o Luni, tako da ti si trebala da ih čuvaš. Uvek me udariš tamo gde me boli. Ovo je rijaliti, mogao bih da idem do kraja, ali ne idem nikada do kraja. Ja ne mogu verbalno sa tobom da izađem na kraj, na svaku petoj rečenici mi upadaš, ja ne mogu ni napolju. Ti si mene ovde predstavila kao najgoreg oca, ja neću ništa pričati, ti ćeš se sama upetljati u sopstvene laži, sa tobom samo treba klimati glavom - istakao je Đogani,
Možeš slobodno da pričaš da sam najgora majka, nećeš uspeti da nas razdvojiš - istakla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'