AKTUELNO

Ne može da se nosi s pritiskom.

"Vidi se da ne možeš bez Majine ljubavi, veneš, sam si u pabu... Zašto se ne prepustiš emocijama?" - glasilo je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca" koje mu je pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam završio svaki kontakt. Nema potrebe da nas podržava niko. Nećemo se više družiti, to je to, kraj... To je moje mesto u pabu, imam razloge zbog kojih sedim tamo. Mislim da nisam zaslužio neke stvari. Držim se toga. Rekao sam i pre ne znam koliko dana mogu da me raspolože, ako me nešto bude raspoložilo, videću šta ću i kako ću. Trenutno ne mogu da se šalim i to je to. Mogu da se nosim pritiska s Majom, ali ne mogu da se nosim s nekim drugim pritiskom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja tu puno komentarisala. Poštujem njegovo mišljenje, naravno da je on meni drag, ja poštujem njegovu reč. Normalno je da mi fale te šale s njim, bilo bi bezveze da budem ravnodušna, ali neke stvari sam uradila koje ne bih trebala. Nema ništa od pomirenja, zato što se on zakleo u svoje dete, tako da tu nema reči - rekla je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'