AKTUELNO

Sve oči bile su uprte u ekrane!

Veliki šef odlučio je da nagradi zadrugare, pa im je prikazao nastupe sa ,,Žurkovizije" koja se odigrala prošle noći. Zadrugari su vriskom uleteli u Belu kuću i okupili se oko stola kako bi sve ispratili.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su sve vreme imali osmeh na licima i komentarisali nastupe. Oduševljenje nisu krilu. Jedino ko nije pojavio za crnim stolo bio je Marko Janjušević Janjuš koji je za to vreme bio u ekonomskom dvorištu, daleko od svih koji su se zabavljali. Međutim, on se ipak predomislio i došao u Belu kuću kako bi video ono što ga je i zanimalo.

Kada je na red došao nastup Lune Đogani koja je prošle noći pravila veliku histeriju, jer nije imala adekvatan stajling za nastup, sve kamere su bile uprte u njenu majku Anabelu Atijas. Podsetimo, pred ,,Žurkoviziju" pored histerije oko odeće, Lunu je uništila Tara SImov, koja je prokomentarisala da ona nikada ne bi nastupila sa takvom koreograafijom, što je Đoganijevoj zasmetalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane Mateja Matijević uputio je Tari samo reči hvale kada je njen nastup u pitanju, a gledajući kadrove u kojima se i on našao, po izrazu lica proradile su mu emocije.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'