AKTUELNO

Haos na početku emisije!

Prva tema u emisiji "Pretres nedelje", u kojoj se rekapituliraju događaji protekle nedelje u "Zadruzi 3", bio je prekid prijateljstva Janjuša i Maje Marinković, koja je prva izrekla svoj stav.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila sam tužna juče, danas sam okej. Baš smo se posvađali, on je odragovao kako je odreagovao. Nisam očekivala takvu njegovu reakciju, mislim da nisam to zaslužila od njega, kao što on nije zaslužio moje ponašanje na žukama. Niti je on tržao za mnom, niti ja za njim, mi smo se obostrano družili. Ja njega i dalje volim, neki postupci ne mogu da se opravdaju, najbolja je distanca, neću nikada reći ništa ružno za njega. Loše je odreagovao onu noć, nije bilo potrebe za time, mnoglo je sve lakše da se završi. Rekla sam Janjušu da se on meni obraća kada kamere nisu uključene, mislim da je bio izrevoltiran kada je rekao da prekida prijateljstvo, verovatno je mislio na šalu. Mislim da nije prekršio svoje reči. Meni se ne dopada kada on spušta osobu deset minuta nakon što se posvađa sa njom, meni se u tom trenutku to nije dopalo, to sam mu i rekla - tvrdila je Maja.

Maja je prokomentarisala i pomirenje Janjuša i Maje Simov, koji su zaključili da su se posvađali zbog Marinkovićeve.

To govori o njemu, mene to ne zanima, on može sada da radi šta želi. Ja sa njim niti imam komunikaciju, niti želim da se taj odnos nastavlja. Ništa loše neću reći, ovde me je držao kao malo vode na dlanu, kao svog prijatelja. U afektu sam rekla da je ozbiljan folirant, ali ja kada imam loše mišljenje o nekome, ja sa tom osobom nisam dobra ni za stolom, ni van stola - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjušević se osvrnuo na pomirenje sa Tarom Simov, te rekao da li je Maja jedini razlog njihove svađe.

Osvrnuću se na Taru, pa ću reći o Maji. Tara je devojka koja je jako bezobrazna, ona je prijateljica jednom od mojih najboljih prijatelja. Da je bilo koja devojka bila u pitanju, ja bih joj prišao i izvinio se. Smatram da ovo nisam ja, da u svađama kažem i šta mislito ne mislim. U tim svađama izgovaram katastrofalne reči, ja polazim od sebe, ja sam roditelj ženskog deteta, odlučio da joj se obratim. Ne opravdavam njene postupke, zbog sebe sam tako odlučio. Ona je rekla da su naše svađe uglavnom zbog Maje, ja se nisam sasvim složio. Maju bih uvek odbranio, kogod bi je napao, ja bih je obratio, u tom trenutku je to bila Tara. One bi se ljubile na sledećoj žurki, ja sam ispadao najgori. Posle te najgore svađe, rekla mi je da sam krošar, počeli smo da se raspravljamo žestoko, niko nije spuštao loptu. Maja mi je dobacila da sam ljigav, dvoličan i tako dalje - govorio je Janjuš.
Janjuš zna da me je zamilio da se ne svađamo sa Majom, da ne bi došlo do konflikta između mene i njega. Iz poštovanja prema toj trećoj osobi koja nas povezuje, mi moramo da budemo u dobrim odnosim, kada sam ga pitala koga najviše voli, Maju, mene ili tu treću osobu, on je rekoa da mu je ta treća osoba najbitnija - prokomentarisala je Tara, a onda je Janjuš dodao:
Ja imam kratak fitilj, pokušaću do kraja da nikoga ne uvredim. Otkad se družim sa Majom, nikada joj ništa loše nisam uradio, nikoga nisam zavolio kao nju - rekao je Janjušević.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'