AKTUELNO

Žustro na samom startu.

I ove subote su voditelji čitali i prenosili zadrugarima pitanja predstavnika sedme sile u emisiji "Pitanja novinara", a prva na tapetu bila je Anabela Atijas.

Kako komentarišeš to što se samo tebi zamera komentarisanje svega ikada, pogotovo Marka Miljkovića i poručuje ti se da ćutiš. Zbog čega bi ćutala? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se to pitam svakog trena, što bih došla, ako ne smem ništa da kažem. Bezveze se osećam zbog toga, imam potrebu da sednem u neki ćošak. Ovde svi sve shvataju kao neku patetiku, igranje rijalitija... Za mene ovo nije matematika, nego rešavanje mojih unutrašnjih nemira. Ceo život sam nosila epitet mlake osobe, a što bi rekao Paolo Koeljo, sve što je mlako je neukusno. Od zadrugara me najviše savetuje Gagi, jer mi Marko neće ćutati, u fazonu da treba da se plašim. Šta znači: "On ti neće ćutati" - rekla je Anabela.
Ja sam rekao zarad njenog dobra, neko peckanje i nešto, znate i sami kako ide između Marka i Anabele. U tom smislu sam mislio, najbolje da se izbegava - dobacio je Gagi.
Onda i Luna, samim tim što hoće da se ne mešam i što hoće da preseče pupčanu vrpcu - dodala je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što su Ermina i Marko rekli da uživaju u svojoj zlobi? Da li se to ogleda na tebi i Luni? - glasilo je sledeće pitanje.
Ne podnosim zlo, nebitno ko su i šta su. U borbi protiv zla sam naišla na svašta, ali ovako... Ermina mi je rekla: "Videćeš ti, postaćeš i ti zla". Ne, mogu samo da se sklonim od zlih ljudi, nikada se ne bih ponosila time - istakla je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'