AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ermina Pašović bila je sledeći gost na radiju ,,Amenzija" kako bi odgovorila na pitanja Zorice Marković. Naime, Ermina je okrivljena da je špijun Lune Đogani, budući da je nakon provoda, zadrugarki sve ispričala šta su radili Jelena Pešić i Marko Miljković.

Pašovićeva je tvrdila da je Jelena sve vreme gledala u Miljkovića, što je i Luna potvrdila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi jesmo pričali o večeri i situacijama vezano za spoljni svet. Ja sam juče videla mnoge stvari, od prvog meseca, provodim žurke gledajući ljude, tu sam imala Mariju Kulić, pa smo to prepričavali. SInoć sam se bazirala na Maju i Janjuša, ali tu je sve rečeno. Što se tiče, Lune, Jelene i Marka. Uporno je pratila Marka, pa je slagala face za ogledalom, ona je to meni negirala, to je i Luna videla. Ja nisam špijunirala za Lunu, ja sam na Markovoj strani, ja sam Marku zamerila za šolju, nema potrebe, on će to objasniti, ali opet ću da kažem, činjenica jeste, Jelena je gledala u Marka, a on u Lunu - tvrdila je Ermina.

Zorica se usprotivila Ermini, govoreći da je demantovala Lunu, koja je tvrdila da Marko ima emocije prema Jeleni. Ermina je nastavila raspravu sa Jelenom u Beloj kući, Pešićeva je tvrdila da Miljkovića ne zanima njeno mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'