AKTUELNO

Luna smatra da Dragana zaslužuje boljeg muškarca.

Luna Đogani, nakon priče o svom sada već bivšem dečku Marku Miljkoviću, u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričala je i o odnosu Dragane Mitar i Vladimira Tomovića. Ovom prilikom pevačica i nekadašnja blogerka, istakla je kako je videla veliku zaljubljenost između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam veliku strast, neke scene su bile onako malo... Ono u radionici. Videla sam tu strast, videla sam scene kao na filmu kada se ljube i dodiruju. Draganu nisam viđala takvu. Izgledala mi je kao neka zaljubljena devojčica. Ne znam da li se zaljubila, ali ja sam videla da ima velike emocije - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Dragana nije srećna u ovom odnosu sa Edom, mislim da je mnogo utučena... Zorica se svađa sa Edom, govori: "Ti, ćuti, puniš ovu tvoju...", ona ćuti. Dragana i ja nemamo nikakav odnos, ali posle svega što je preživela sa bivšim mužem, mislim da više zaslužuje. Nisam ja neka koja treba da je savetuje - dodala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Lune i ostali zadrugari su izneli svoje stavove. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'