AKTUELNO

Nikog nije poštedeo!

Tokom podele budžeta Lepi Mića dao je srednji budžet Mateji Matijeviću, govoreći da bi ga svaka majka za zeta poželela.

Potom se Lepi Mića obratio i Tari Simov, te nakon svog obrazloženja, zadrugarki dao srednji budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je usr*ala i šefa i stanicu, stvari koje radiš su jako čudne, ali to si ti. Prozivaš ljude za porodične stvari, a ne ceniš prva stvari, nikada nisi bila realna. Ideš kao pčelica, sa cveta na svet, od mene ti je srednji budžet - rekao je Lepi Mića, aludirajući na Anabelu Atijas.
Ja znam kako sam rekla, ja sam rekla da ne mogu da joj sudim, ali da joj postupci nisu ispravni - odbrusila je Ermina Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je devojka sa licem mutave plovke, ja sam njoj objasnio neke stvari, pa je živnula i počela da se oblači bolje i izgleda lepše. Ali samo blaćenje Majem Marinković nije baš, da se stalno kači za to, nemoj tako, ako hoćeš, napadaj sve, kritikuj, ali vi ste bile neki prijatelji - odbrusio je Lepi Mića i dao joj veliki budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Bori ne mogu da pređem preko toga što mi je kleo porodicu. Boro, to su stvari koje su jako ružne ti i ja smo se psovali, ali te stvari nikada nismo govorili - izjavio je Lepi Mića Bori Santani.
Nekim ljudima jedeš džigericu, nekad se drska i bezobrazna, ali radi te stvari. Da li ćeš ti sama sebe pobediti tu, ne znam, ali ja ti kažem u nekima stvarima grešiš - rekao je Lepi Mića Mimi Živković.

Foto: TV Pink Printscreen

Branislav "kadar men", to je takav prevarant, ali poštujem Baneta. On stoji na istoj distanci kao i ja. Tako će i završiti ovu "Zadrugu", ali on nije škrt, on je meni puno drag, ali voli kadar i voli da slaže, ali on laže samo za sebe. Meni nisi mrzak, ne mrzim te - bilo je obrazloženje vođe za Baneta Čolaka i dobio je srednji budžet.
Nina Babić je neko ko će od mene dobiti najveći budžet, a to je zbog toga što je uvek bila tu uz mene i uvek je pričala o meni u superlativu. Devojka koja mi je uvek davala sve što sam joj tražio, na početku sam je ispoštovao, imali smo manje svađe, ona je stala sa svađama i prošli put sam joj dao mali budžet. Neke stvari nisam uradio iskrene prema njoj, od mene zaslužuješ veliki budžet - rekao je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

O Mensuru ću da kažem sledeću stvar, isto kao i oni, dobiće srednji budžet. On je meni prišao za vreme Vasrksa, prišao i čestitao, ja sam njemu na taj dan oprostio sve. Tu smo uvek bili ako nekome nešto treba, on se popravio dosta u stvarima, ali i dalje praviš neke greške koje praviš. Ti si taj koji ćeš morati da pobediš sam sebe. U teškim situacijama si bio prema Mini super, a onda neke sitne male stvari pokvare sve. I dalje si grub i agresivan u nekim stvarima - rekao je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Još imamo Đedovića, Draganu, Zoricu, Lunu, Gagija. E ovako ćemo, veliki budžet ću dati Zorici, ne bih da obrazlažem Zorice. Ti si neko ko meni ne veruje ništa. Ja se ne slažem sa mnogim stvarima. Đedović je neko sa kim se ja ne slažem, sa kim nemam neke odnose normalne, mi idemo iz svađe u svađu. U suštini, od kako sam vođa, mi mislimo isto. Tako da, mislim da smo tu u nekim stvarima blizu, to je to. Ja ću ti dati srednji budžet, znam da te mnogi ne vole, ali mislim da si u nekim stvarima pristrasan. Radi tu šta hoćeš. Što se tiče Gagija, daću ti srednji budžet, mislim da si pogrešno shvatio prošli put kada sam ti rekao za stvari koje sam ti rekao. - rekao je Lepi Mića.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'