AKTUELNO

Ne može da sabere svoje emocije.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je bila Iva Grgurić koja se kroz suze obraćala svom bivšem dečku Marinku.

Dok je trajao snimak Iva je sve vreme vikala da zadrugari ne bi čuli šta je ona pričala na njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nadam da će mi televizija omogućiti da postanem glumica. Bila sam u emotivnom rastrojstvu, bio je tu Filip, pa je otišao, kad je otišao ja sam ovo pričala. On zna da sam pričala i može da pretpostavi šta sam pričala. Nije mi problem da bilo šta kažem Filipu jer je on pun razumevanja. Rekla sam da je moj i Marinkov prekid bio neki test, to je neka moja intima. Bolje mi je da zna ceo svet, nego ovi ovde ološi. Rekla sam šta sam imala, isplakala sam se, ne stidim se. Nemam razloga da se pravdam ovim ološima - rekla je Iva.
Ja nisam čuo ništa šta je pričala - rekao je Filip.
Ne znam da li su moje ludačke svađe u vezi gore ili ova tolerancija? Ti se sprdaš sa ovim momkom, ti si cirkus, momak ti toleriše a ti koristiš njegovo dobro. Praviš momka budalom, sponzorušo. Ti ne voliš Marinka nego zato što ima pumpu i zato što ti kupuje skupe stvari - dobacio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam sa njom zbog rijalitija, imam donekle razumevanja za ovu situaciju. Da ne vidim emocije kod nje odmah bih se sklonio. Ako ima emocije i prema meni i prema njemu, sa mnom je ovde, on nije tu, ako hoće neka ide kod njega kad izađe - rekao je Filip Mensuru koji mu je dobacivao.
Kako ti tako ljubomoran možeš biti sa devojkom koja je bila k*rva - rekla je Iva Mensuru.
Da ne osećam emocije sa njene strane odmah bi se sklonio. Neke stvari mi nisu jasne, srž mi je jasna. Ako mi nekad dojadi to teram sve u p*čku materinu. Niti sam ovde zbog fanova, niti sam čitao čestitke. Tvrdim da emocije nisu lažne. Stefan je uvek sumnjao u njene emocije - rekao je Đukić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam saznala to za tu veridbu, što nije istina, ja sam otišla u Rajski vrt i krenula sam redom, pričala sam kako sam se osećala. Da sam mislila da mogu da krenem dalje, ako je i on krenuo. Boli me, dok ne razrešim boli me. On mene razume, ne znam šta je problem. Rekla sam Marinku da sam mislila da me testira, a kad je krenuo dalje srozao me. Ne znam kakav će ishod biti. Za sada mi je katastrofa, odlepila sam. Rekla sam šta se izdešavalo - navela je Grgurićeva kroz suze.
Devojka je zapetljana sa svojim emocijama, ne zna na koju će stranu. Filip kažnjava samog sebe, kaže da mu je ovo karma što je radio neke stvari ranije. Moja emocija zna prema kome ide. Ja ne mogu da budem zaljubljen u pet devojaka, ali ona najbolje zna. Filip je tu da joj veruje ili ne veruje, mene ne remete. Ja ne bih, meni se taj njen stav prema Filipu ne sviđa - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Folira se verovatno, hoće kadar. Meni je Iva top kao lik, ali njena veza sa Filipom nit' smrdi nit' miriše. Filip izgleda kao da ga je slon pregazio, nema života u njemu. Dosta je nezadovoljan u toj vezi i isfrustriran, ona je hladnokrvna, igra se sa njim - rekao je Brednon.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'