AKTUELNO

Definitivno su stavili tačku na njihov odnos!

Tokom dana Dragana Mitar i Edis Fetić odlučili su da stave tačku na njihov odnos i ljubavnu aferu, zbog problema koji su isplivali preko noći. Iako je prošle noći tvrdila da će se preseliti u Novi Pazar, njoj je zasmetalo ophođenje Fetića prema njoj, pa je odlučila da iznese imena svih ljubavnica sa kojima je on spavao u proteklom periodu.

U celu raspravu se uključila i Zorica Marković, kojoj je zasmetalo što je Edis ispričao o takstisti sa kojim je navodno imala intimne odnose, o čemu su pričali tokom emisije ,,Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ni čuo priču, taksista! - odbrusila je Zorica.
Što si me psovala? Ja kad kažem nešto, ja ne psujem! Silom prilika znam tog čoveka koji te je vozio! - uzvratio je Edis.
Da je bilo s*ksa, ja bih rekla, meni to nije problem! Ti znaš tog čoveka? Jao, ne s*ri molim, izvini Milice što jedeš! Hodaš po ovog dvorištu, kao da k*rac nikad nisi izvadio! Jado jadni, bruka si za muški tod! Za tebe sam institucija! Ostavio si ženu kod kuće i decu i gledaje ti ovde! - zaurlala je Markovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle godine ga supruga nije ostavila, pa nije mogao da uđe. Lažni profil, lažna ljubav, dela su pokazala, pa pokazao ovde. Prošle godine nije mogao da uđe, jer ga žena nije ostavila! Proračunato to dva puta! Pun mi je tih j*bača, sad priča o ljubavi, a sad kaže da nema ljubavi, da li uopšte zna definiciju ljubavi? - izjavila je Dragana.
Da zna, nemoj da se vređaš, ali bio bi tamo gde treba, a ne ovde. Majka ju je kritikovala kao i ja ovde - odbrusila je Zorica .
Ti si rekao da me j*beš i da zarađuješ honorar! On je kao Zola, tata ove igre - odbrusila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'