AKTUELNO

Luna je nedavno izjavila da je odmah iza Novaka Đokovića po popularnosti.

"Šta misliš koliko Gagiju teško pada to što mu je pala maska tvojim ulaskom u Zadrugu? Čini se da se trudio da u javnosti stvri bolji imidži i učini sve da se zaboravi šta je radio u prošlosti, ali je to posle tvog ulaska palo u vodu" - glasilo je pitanje za Anabelu Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Karma. Izgubio je najvervnijeg prijatelja u meni, ja njega nikad ne bih odbila, uvek sam želela da moja deca imaju život, zdravog oca pored sebe. Ja sam pomagala i podržavala svoju decu. Rekao je da je bila mirna luka meseci, ali prizivali su me, dozivali, a eto sada maske padaju - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

"Tokom šetnje kada ste pričali o popularnosti na društvenim mrežama, rekala si Marku: "Ja hoću da me ti voliš", da li misliš da je to bitnije?" bilo je pitanje za Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da! Znači mi. Bila sam druga posle Đokovića po haštegovima na Instagramu. Meni je baš zadvoljstvo da ja budem posle takvog imena, nigde veze, ali meni je bitnije da me moj dečko tretira i poštuje kao princezu i voli. Više na to gledam. Rekla sam s time sve - rekla je Luna.

"Da li si srećna pored Marka i da li si tako zamišljala ljubav pored čoveka kog si sanjala?" - ovo je bilo novo pitanje za Lunu Đogani koje je večeras dobila od redakcije portala Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Srećna jesam. Meni je dovoljno da me neko samo veli i da je tu kada mi je teško. Meni je žao što ovi ljudi sebi daju za pravo da govore kako se ja osećam, šta je u mom srcu... Kada smo raskinuli, tih mesec dana, koliko god sam se trudila da nastavim dalje, on iz moje glav enije izlazio. Tad sam shtavila da želim da budem s njim - dodala je Đoganijeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'