AKTUELNO

Večeras zadrugari biraju između Maje i Janjuša.

Večeras se u Beloj kući održavaju "Nominacije", nakon čega će uslediti i "Igra istine". Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a neko od ovo dvoje potrčaka biće na kraju večeri nominovan za izbacivanje. Drugog zadrugara koji će biti nominovan, biraju gledaoci.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je izlaganje za crnim stolom ove večeri imao i Branislav Radonić Brendon koji je posle detaljnog uvoda rekao da svoj glas daje Marku Janjuševiću Janjušu.

Ja sam se naslušao morala, normi i kodeksa... To za mene ne važi. Druženje Maje i Janjuša je normalna stvar između dvoje ljudi koji su našli sličnu energiju i senzibilitet. Nisam video ništa loše. Bolje da se i drugi druže na taj način, a ne na lažno morališu. Ovde čujem neke priče da Maja i ja se plašimo jedno drugog, ne! - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Brendona, Jelena Pešić glasala je za Maju, a onda je svoje mišljenje iznela i Mima Živković koja je imala žestoke sukobe sa Janjušem i Majom. Mima je na kraju svoj glas dala Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to iznela, vaspitana sam da poštujem kodekse i moralna pravila. Ja sam to sagledala iz svih uglova. Ja tako razmišljam. Ja sam pomislila na njegovu ženu. Možda žena kod kuće krpi kraj sa krajem. Meni to nije smešno. Ja sam sa ljudske strane mislila na njegovu porodicu, a on je pokazao kakav je čovek, ustao je i posvao mi je majku. On ima majku, njegova ćerka ima majku. Oni jesu simpatični, ali meni ovo gori. Ja zamišljam da je to moj zet - rekla je Mima, pa dodala.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam šta me je mama učila, šta tata... Ne znam kako je toj ženi da sedi kod kuće i gleda ih kako se pipkaju i njuškaju. Ja Janjuša ne mrzim, ali imam svoj stav. Ako ne ide, razvedeš se. Ta njegova žena je živo biće, ima ona porodicu, kako se ona oseća... Kriv je on, ali i nije, jer mu je žena to dopustila i prelazila. Što se Maje tiče, ja sam se više s njom družila nego Miona. Nju zanima samo Janjuš. Ko zna šta joj priča, šta joj šapuće... Maja zna da ja nju ne mrzim. Ja se nadam da će da se izvuče iz tog stanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'