AKTUELNO

Da li je ovo istina?

U nastavku emisije "Gledanje snimaka", voditelj Milan Milošević podigao je Nikolu Orozovića, koji se javio da prokomentariše Uskršnji haos koji je Mina Vrbaški napravila sa Mensurom Ajdarpašićem. Orozović i Mensur su se prepucavali, pošto između njih vlada ranije netrpeljivost, a zatim je Ajdarpašić ustao i prokomentarisao sledeće:

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je isto sramota kao muškarca. Što sam ponižen, šaku mi zalepila devojka... Ja sam joj saopštio, zašto se šminkaš kod ogledala, kada se u garderoberu svi? Zašto je došla kod prozora, imali smo već problem. Onda je ona počela da se dere. Ja joj nisam punio glavu pola sata, samo sam saopštio, ona je odmah krenula - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što sam video na klipu, jako je ružno sa Minine strane. Ona je tog dana bila tri puta bila blizu nervnog sloma, malo mi je čudno to vraćanje u normalu, pa opet ludovanje. Taj komad stakla u ruci me podseća na "Zadrugu 1". Ona mora malo da povede računa kako se ponaša. Trebalo je da ispoštuje taj dan, pala je pod uticaj svog inata. Janjuš je skinuo sa krova. Mina mora neke stvari da reguliše kod sebe, nije dovoljno samo govoriti nekome da ga voliš. Mensur je bio i te kako staložen. Ovo je zaista ružno, jasno je zašto su Ivana i Ardijan onako odreagovali - prokomentarisao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je bila neraspoložena, kao da je tražila razlog da napravi neki problem. Ja sam rekao Mensuru da se suzdrži, da ovakva Mina nikome ne treba. Evo, sad kad se ošišala ovako, kao da je iz ludnice izašla, kao da je robijaš. Kaže da je sramota, tek će da je bude sramota. Ja Minu poznajem, ovo je sve kako da se izvuče od tebe. Ovo je najgora Mina do sad - rekao je Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'