AKTUELNO

Zadrugari su imali priliku da u emisiji "Gledanje snimaka" vide žestoku svađu koju su Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali na proslavi Uskrsa. Mina je sve vreme stavljala prste preko očiju i htela je da propadne u zemlju od sramote zbog haosa koji je napravila.

Voditelj Milan Milošević je zatim podigao Mensura Ajdarpašića, koji se nevešto pravdao što se smejao za vreme klipa.

Ja nisam znao da će ona da se ponese ovako - rekao je Mensur, a zatim je ustala Iva Grgurić:

Foto: TV Pink Printscreen

Mina i ja od samog starta imamo plan neki da ćemo ludovati. Uh, uspela sam da je oraspoložim, bila je donekle okej, dok nije videla da se on veseli. To ju je najviše pogodilo. Iskreno, ja sam u šoku. Odustala sam kada sam videla njen napad. Sve je počelo zbog ljubomorisanja na obezbeđenje. Kada sam videla njeno stanje, ostavila sam je, jer ne umem da je smiri. Ovo što sam videla u radionici, njena faca... Ona je totalno van sebe, to nije Mina koju ja poznajem. Ona je Mina koja je bila u prvoj sezoni. Ovo nikako nije srećna Mina. Ja sam rekla da će oni dva, tri dana izdržati. Od njih njema ništa - istakla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da sam u šoku. Nikad u životu ne bih dozvolila ovo. Ovo kao da gledam prvu sezonu. Apsolutno isto. Kada uzima to staklo... Sada komentarišem sa Davidom, mučno mi je da gledam. Ja ne krivim Mensura. Nije joj trebalo, ovo je dno dna - rekla je Ana Korać.
Ovde su oboje krivi. Ja sam mu rekao da će Mina da ga provocira, znam kakva je ona iz prošle sezone. VIdelo se da će da ga provocira, jer ju je nerviralo što je smiren. Generalno, svi smo tu lepo pričali sa njim, da se ne peca, a nju je to nerviralo. Što je bio sa nama koje joj je on prebacivao. Ali onu u radionici, nema dalje... Da preti da će naneti štetu sebi ili drugome. Šta će biti van rijalitija? Stvarno, ovo je katastrofa. Ili treba da prekinu ili da ne prebacuju poglede jedno drugom. Kako njihovi gledaju na ovo? Mi smo sada gledali, a tek njihovima kako je bilo. Nije ni čudo što se njihovi bore protiv svega ovoga - pričao je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta da kažem, sramota me je svega što sam radila. Sebe krivim - prokomentarisala je Mina.
Ja nisam znala kako je započeo problem, ja sam zauzela Mensurovu stranu tad. Mensur je hteo da se skloni tad, Minu je to pogodilo, što je samo digao ruku od problema i njih. Ja sam Mensuru tada rekla da je ja takvu poznajem. Vidim i sebe u ovoj situaciji, razumem je, ali ne opravdavam. Mnogo je manja Mensurova krivica u ovoj situaciji. Ali to su problemi koji se nagomilavaju, ali ne vidim Mensura kao krivca u ovoj situaciji - ispričala je Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je mene tog dana iznenadio, nije hteo da uništi dan. Mini je prosto bilo čudno što on nije reagovao kako inače reaguje, a on je samo hteo da smiri situaciju. Izgledala je kao da neki Đavo ide iz nje. Ja sam Mensura pohvalila tad, ali već sutradan... On je nas krivio što komentarišemo Minu. Jasno mi je zašto majka kritikuje tu vezu, zašto njegov brat ima stav... - ispričala je Jelena Pešić.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'