AKTUELNO

U toku su još jedna veoma napeta "Pitanja gledalaca".

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ovog popodneva odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: TV Pink Printscreen

"Vređao si Milicu Kemez, a devojka je samo prišla da uteši Lunu. Šta je ona loše uradila?" - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića, a on se i ovog puta posvađao sa Anabelom.

Poenta je što je njoj Milica prišla u nekoj teškoj situaciji, a ne druži se sa njom. Nema potrebe da joj u teškoj situaciji priča neke priče, koje nisu realne, a kako da budu realne kad nisu progovorile dve reči. Smatram da to može da bude vid manipulacije - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pomirite se s tim da niko ne može da kaže ništa lepo za Lunu - rekla je Anabela.
Se sprdaš sad sa mnom? To svom Andreju šalji poljupce, ne meni. Posle ćeš da se valjaš po poadu. Sprdaj se do kraja šmekeru - poručio je Marko Anabelu.

Foto: TV Pink Printscreen

"Molim te Marko, voli me. Malo me više zagrli", s tobom se sprdam. Nećeš više taj film gledati. Ne ume da voli, ne ume da zagrli rođenu majku i sestru. Ne brini, Lunči, mama će ti pomoći - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam skapirala da Marko želi da izoluje Lunu od svih. Ja nisam imala lošu nameru. Luna zna u kakvoj sam joj ja situaciji to rekla. Niti se ja družim sa Anabelom, niti s Markom. On je ušao, rekao da me ne poznaje, ja kao: "Okej", ja sam se sa njegovom bivšom devojkom družila, čak smo i živele zajedno. Znam da su Marko i Aleksandra bili u velikoj ljubavi. Treba malo da spusti loptu zbog Lune. Em je žensko, em je njena majka, ona ju je rodila. Mislim da treba da iskuliraš, muško si. Ti tako daješ ljudima za pravo da misle da ti ne voliš Lunu - rekla je Milica Kemez u nastavku emisije "Pitanja gledalaca".
Bila si smeđa i mršavija. Objasni zašto te ne poznajem, sad sam kao ja neki... Bila si smeđa i dosta si se ugojila. Ne poznajem te, ne znam da si se družila sa Aleksandrom - rekao je Marko.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'