AKTUELNO

O ovome se pričalo!

Marko Đedović postavio je pitanje Maji Marinković u radio emisiji "Amnezija", a ono je glasilo: "Da li misliš da je pravednije priznati da imaš problem, a ne nastaviti da kradeš stvari od Ane i Lune?"

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da smo u "Zadruzi 2" razmenjivali stvari, mnoge stvari su ostale kod mene, kao što su moje stvari ostale kod njih. Nikada nisam uzela nijednu stvar bez pitanja, postoji klip, nosila sam te minđuše u emisiji "Amidži šou", a pre toga na Rajskom ostrvu u finalu. Na "Zadrugoviziji" ja sam nosila Anine minđuše, kao što je ona nosila moj topić - govorila je Maja.

"Da li si osetila potrebu da te iste minđuše vratiš?" - glasilo je potpitanje za Maju Marinković.

Ja imam toliko garderobe, postoje stvari koje ja nikada nisam obukla, takva sam, zaboravna, ne kažem da te minđuše nisu ostale. To je nešto što je ostalo, ja ne krijem, ali i moje stvari su ostajale kod njih. Videla sam da se Tara, Miona i Ana domunđavaju da mi napakoste, ne bi li ostale još nedelju dana preko mog imena. Da, moja greška je ta što nisam odreagovala kao što kažete u tom trenutku. Videla sam Taru koja pretura po mom garderoberu, nisam gurala u donji veš, tražila sam stvari po svom neseseru, ja sam pre toga skupljala veš za tuširanje. Moja je greška jer nisam rekla odmah šta je čije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova devojka nije normalna, nikada joj ništa nisam dala, sama je uzela - prokomentarisala je Ana Korać.
Ti si sinoć pričala da se družiš sa Jajušem, jer nemaš sa kim da se družiš. Samo da demantujem deo da sam ja preturala po nečijem garderoberu, naš dogovor je bio da to uradim - objasnila je Tara.
Maja je očajna jer je ostavljena i osramoćena, možda se i pomiri sa njim ukoliko se iole unormali. Tara je nosila sve moje stvari, verovatno da bi ponovo zavela svog dečka jer me kopira - odbrusila je Marinkovićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'