AKTUELNO

Sve karte bacio na sto.

Zadrugari su u večerašnjoj emsiji "Pretres nedelje sa Milanom" komentarisali odnos Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković, a onda je i Janjuš dao svoj komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se šalila da će biti u vezi sa njim, a ja kažem što više javno, to više tajno. Baš to radi iz kontrapsihologije. Kada je Janjuš rekao da neće sa njom da komunicira, ona je plakala, razmišljala da li nešto radi. Ona je stalno sa njim, to nije normalno druženje, na tavko druženje se ne pristaje ako ne želiš ovakve komentare. Ona ne može da se odupre tome što oseća. Meni nije jasno zašto Janjuš na to pristaje, njemu ne treba takva priča za opstanak ovde. Ako je to rijaliti, onda može da se s*ksualno opšti ovde na kuhinji. Ne mislim da je sve rijaliti, nego se ljudi koriste jeftinim frazama za opravdavanje ličnoh grešaka. Kada je neko mlad i zaljubljen, samo zaljubljenost i kašalj ne mogu da se prikriju. Kada je bila situacija sa Šopićkom Maja je komentarisala da narod najbolje vidi, a sada kada njeno vidi, onda nije taj njen narod. Oćoravio je narod od pre nekoliko meseci. Ovde se ne vidi ništa. Narod ne vidi samo energiju, a mi ovde osećamo - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve njih koji su sedeli tamo komentarisala za Uskrs. Da je trebalo da ustanu i da se vesele sa nama, naročito što je Janjuš jedan od najveselijih - rekla je Jelena Pešić.
Ja ne mogu na silu, bila sam tužna i plakala sam, ne mogu da se veselim ako mi nije do toga - dobacila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Janjuš nije zaljubljen, ali da ovo sve odlazi predaleko i njemu će početi da smeta. Ja sam njegov prijatelj iz prikrajka, ali izbegavam da mu kažem jer neću da imamo sukob mišljenja. Poštujemo se, on zna da ga volim na poseban način - rekla je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Držaću se suzdržano do kraja, dogovorili smo se da ne komentarišemo. Naravno da sam komentarisao ljude koji nisu igrali za Uskrs, svuda su se ogovarali, bilo je katastrofa. Što se tiče Janjuša i Maje ostaću suzdržan. On se prema meni nije promenio, samo se ne družimo toliko koliko smo se družili, on je više sa Majom. Ja sa Ivanom najmanje provodim vremena, imam vremena za druge - rekao je Karić.
Ja ne vidim emocije, to je prijateljstvo. Pojedini se pale, njima odgovara ova igra i neka guraju do kraja. Ponekad Maja pretera i zamisliš se da li je zaljubljena u Janjuša - naveo je Luka Belić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedini komentari me ne dotiču, da psujem, niti me interesuju. Ja vodim svoj život, da li je dobro ili nije ne zanima me. Družim se sa ljudima sa kojima hoću. Sa onima kojima se ne družim a družio sam se ima razlog. Što se tiče Stefana, ja njega najviše volim. On je sad u vezi sa Ivanom, malo je glupo da zajedno provodimo vreme. Od svađe sa Borom, tad mi je bilo teško, nisam se najbolje ni oporavio, onda me je zadesila još jedna situacija, tad sam sebe pronašao u nekoj dimenziji koja mi nije prijala. Rekao sam da iz dana u dan sve mi je teže. Što se tiče Maje, niko ne može da me natera da bilo šta promenim. Njoj sam skrenuo pažnju da me ne dira samo kad sam nervozan. Ja znam na koji način ja nju volim. Bilo je na početku nekih grešaka, sad više, neću da kažem da nema. Ja znam kako je gledam. Kako god da mene gledaju ja znam sa kim ću se družiti. Zbog drugih neću da prestanem da se družim. Ja ću učiniti sve da napišem knjigu o svom životu, biće i ovih 17 meseci provedenih u rijalitiju. Nisam to mislio za sebe, nisam spominjao ni Maju ni Anu. Videćemo kako će narod biti zainteresovan za tu knjigu. Kad se završi rijaliti jedva čekam da počnem da pišem knjigu. To sam se našalio, ali dobra je ideja. Ja od Maje mogu da odem samo ako mi napravi još jednu scenu kakvu mi je napravila. Ništa ne očekujem od nje ni ovde ni napolju, idem svojoj porodici kad izađem odavde - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'