AKTUELNO

Dragana i Siniša trenutno su u procesu razvoda, a letos je bila prava drama u stanu na Voždovcu što je se zabeleženo.

Dragana Mitar i Edis Fetić zaneli su se na crvenom krevetu koji se nalazi u dnevnoj sobi, a to je primetila Zorica Marković. Ova zadrugarka i te kako je znala šta su njih dvoje radili noćas, kada su imali vrelu akciju, s obzirom na to da je Edisova ruka u jednom momentu završla ispod Zoričinog jastuka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su se grlili i mazili, Zorica je odlučila da ih "bocka", pa je tako Edisu poručila da se čuva "kamerica". Oni su odmah počeli da aludiraju na situaciju koju je Dragana imala letos sa suprugom Sinišom Dragutinovićem, s kojim je trenutno u procesu razvoda.

Alo, bre! Dragana... Edo, noćas si pružio ruku ispod mog jastuka. Ja znam, sećam se! Ko zna šta traži. mene ne! A slatko je spavao. Edo, vodi ti računa sa tim kamericama - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao Zoko, ko zna šta je sanjao. Ispuštao je zvuk: "Aaah!". Ja ne mogu da idem u WC, da idem da pi*kim, a on mene da ostavi i ode u brak, ja ne bih znala - pričala je Dragana.
Ona je rizična u ovim jutarnjim satima. Zorice, ja nisam ljubomoran. Celo leto sam ratovao s tim kamerama. Dok sam ih potrebio iz kola, iz kuće... - rekao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'