AKTUELNO

Oglušio se o njegov savet.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" stiglo je mnogo pitanja iz raznih redakcija i za Minu Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li posle današnje svađe kada je pretila da će i tebe i sebe povrediti smatraš da je tvoj brat u pravu što kaže da se skloniš od nje - bilo je pitanje za Mensura.
Ja sam se prepao danas. Tražio sam da se smiri. Kad sam joj prilazio ona je besnela i nije mogla da se smiri. Tako reaguje. Nije to toliko strašno. Ne bi mi naudila, to je bilo iz inata da ne idem da se ne sklanjam, jer me želi pored sebe. Znam šta hoće da postigne. Da li je moj brat bio u pravu ili ne, to je njegovo mišljenje, a na meni je da li ću to da realizujem. Mi nismo trenutno zajedno, dobri smo, ostali smo prijatelji do daljnjeg - rekao je on.
Normalno da ću da ga zagrlim, ne spavamo zajedno. Ja sam sa njim 24 sata, presekli smo odnos, možda se čak nećemo ni miriti. Nisam nikog njuškala niti sam ga ni poljubila. Teže bi nam bilo da ne progovorimo ni reč - pravdala se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo je volim, navikao sam na nju, već 4 meseca 24 sata. Jedemo, spavamo, tuširamo se, sve radimo zajedno. Jako teško podnosim da se odvojim od svoje voljene osobe. Mene brat donekle ne razume. On nije emotivac kao ja, on se ne vezuje, ne bori se za devojku, odmah se udaljava od nje. Njemu nije prijatno da gleda mene u ovom izdanju. Mina me ne tera da se ponašam ovako. Ona radi s pravom ili ne, a na meni je da reagujem. Ne osećam da treba da se sklonim od nje, to je njegovo mišljenje, on mene ne razume - rekao je Ajdarpašić.
Da li je realno da tvoja ljubomora ide tako daleko da si tražio da ti Mateja vrati patike koje mu je Mina poklonila na početku rijalitija - pitali su novinari Mensura.
Nisam ja tražio, to je ona tražila. Rekla je da joj nedostaju patike, a ona nema komunikaciju sa njim - pravdao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mogla da se setim da li sam mu poklonila. Jeste poremećeno, ali nedostajale su mi moje patike - navela je Mina.
To nije normalno da pokloniš patike pa da ti nedostaju - rekla je Tara.
Nedostaju ti patike a da li se pitaš da li ti mama na današnji dan doživljava nervni slom - urlala je Nina Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinjavam se svima kojima sam danas upropastila dan - rekla je Vrbaški.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'