AKTUELNO

Nije hteo da je štedi!

Tara Simov odmah nakon razgovora sa Matejom Matijevićem otrčala je kod Marka Đedovića kako bi mu se žalila, iako zna da njen dečko to ne odobrava.

Zadrugarki je zasmetalo to što joj je Mateja rekao da će po izlasku biti na dve nedelje sa svojom porodicom i da će se njima posvetiti. Simova je otkrila da se nadala zajedničkom životu, o čemu su, kako je tvrdila, već pričali.

Foto: TV Pink Printscreen

On nas vidi kao vezicu, kao prespavam kod njega, kačimo slike na stori i to je to. Čemu se ja nadam, ja sam težila zajedničkom životu, mi smo već razgovarali. On je ostavio prostora da mogu da razmislim o svemu - kukala je Tara.
Ja bih to shvatila da sam mu ja za rijaliti. Vaš odnos je esktreman, koji par se još vređao tako? Je l' ti misliš da će bilo koja veza opstati? - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je prepričao Tari i Ivani razgovor koji je imao sa Matejom, te je preneo da mu je zadrugar izjavio da nije ništa loše rekao.

Ma on hoće da ide da se vidi sa mamom i tatom bez ikoga. Tara, je l' ti njega razumeš? Normalno je da hoće da se vidi sa porodicom. Ja znam još neke stvari - rekao je Marko.
Ma ti njega sada podržavaš - kukala je Tara.
On ti je porodično mezimče, oni vole da sede sa njim i pričaju - dodala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'