AKTUELNO

Brendon je, sa druge strane, imao svoje favorite.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je Marko Janjušević Janjuš rekao da je najzgodnija Maja Marinković, sa čim se Nikola Orozović nije složio. Maja, koja je bila prisutna tokom ovog razgovora osudila je Nikolu i podržala Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

On gleda u skočni zglob. Maja je najzgodnija sad u Zadruzi. To je moje mišljenje - naveo je Janjuš.
Nisam rekao da mi se ne sviđa, ali sam imao neke zamerke. Nije joj isečen list, kao što je Mioni i Ivi. Da je zgodna jeste, ali i Ivana Krunić ima dobre noge - rekao je Oroz.
Malo sam se bila ubucila, sad sam opet smršala. Generalno mislim da imam dobro telo. Naravno, svaka žena nađe sebi manu. Orozović voli list, ne znam da li muški ili ženski. Što je rekao Zola da je Jugoslavija imala ovakve noge nikad se ne bi raspala - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlepšu pozadinu ima Jelena Pešić. Najlepše noge ima Miona, divio sam se njenim nogama na žurki. Maja ima debela kolena i nešto celulita i sala na butinama. Svi komplimenti idu Mioni i Jeleni što se tiče nogu - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Celulit može da se skrine, a krive noge ne mogu da se isprave - navela je Marinkovićeva, a iako nije htela da kaže na koga misli, mnogi su shvatili da je ovim pecnula Anu Korać, kojoj je mnogo puta pre govorila da ima krive noge.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'