AKTUELNO

Nova provokacija? Marko je dugo uživao u ljubavi sa Enom Popov.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" koja je večeras u rijaliti programu "Zadruga", bilo je reči i o pomirenju Marka Miljkovića i Zorice Marković nakon svih mnogobrojnih svađa koje su imali tokom druge sezone.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica i ja smo to muški rešili. Bilo je "Izvini, izvini" sa obe strane. Zorica sada dosta realnije gleda situaciju. Što se Zorice tiče nemam problem, to smo rešili i osetili smo da tako treba. Ilija je bio veoma dobronameran. Ne sećam se ko se kome prvi izvinio. Bilo je to letos - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, bilo je tako. Mi smo se sreli u tom salonu, bio je i moj Ilija (sin), on je shvatio da smo imali obostrano vređanje i da su pale teške reči i sa moje strane. Bile su žestoke svađe, čak i u duetu sa Davidom. Ja sam se muški borila sa njih dvojicom. Svađala sam se isključivo zbog Markovih postupaka. Prešli smo granicu. U ovoj Zadruzi sada nemamo razloga da se svađamo. Marko nije bio oženjen, Sloba jeste. Gde je Luna tu je problem. Meni Marko ništa ne smeta. Luna je dosta toga promenila što se nje lično tiče. Iskrena je uvek bila, sada je još iskrenija. Meni se ova Luna više sviđa. Ona je ostala i dalje naivna - rekla je Zorica.

Foto: Pink.rs

Naivna, naivna biću samo za tebe - zapevala je Luna pesmu Markove bivše devojke Ene Popov, sa kojom je Miljković dugo bio u velikoj ljubavi od 2006. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'