AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži!

Luna Đogani dobila je pitanje od strane gledalaca, a bilo je o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem.

Pričala si sa Anom, Đedovićem i Anabelom, da je tebi bitno priča koju imaš sa dečkom. Da li možeš da objasniš kakvu ti temu imaš sa Miljkovićem, jer to nismo čui za ove dve sezone? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada ne bih mogla da budem ovoliko dugo sa nekim, a da nemamo teme. Meni prija da ćutim sa njim, ali neka energija mora da se poklopi. Mi imamo milion tema, putovanja, jela, do svega, naravno, nekada se desi da nemamo o čemu da pričamo. Ovde jedino možemo da tračarimo, ali da, postoje trenuci i dani kada nam prija da ne pričamo. Ja sam osoba koja nisam nešto komunikactina, postala sam asocijalna, mrzi me da pričam. Marko je baš osoba sa kojom mogu da radim. Ja sad znam sve o njemu, znam ga u dušu, sad se desi da nemamo o čemu da pričamo - rekla je Luna.
Poenta je u meni, ja sam ovde dosta zatvoren što se tiče mog privatnog života i života u spoaljnom svetu, ne volim da pričam i pominjem ljude, tako da se držim po strani. Naravno da imamo dosta tema, ali nešto opširno, to ne - rekao je MIljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, sa Jelenom nisi zaklapao, o svemu ste pričali - prokomentarisao je voditelj, na šta se Luna drznula, jer joj nije odgovaralo to što je čula.
Ja nisam primetio da sam bio drugačiji Marko, pričali smo opušteno i o svemu. Ono što sam izneo u javnost sam ponovio i njima, ništa sad spektakularno, vrtimo se u krug - tvrdio je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, ja sam pričala sa Đedovićem, koji je prvi rekao da Marko nije isti, ja sam rekla da je to tačno, da je Marko nervozniji, ali sam isto našla opravdanje za to. Naravno da je bio rasterećeniji dok se družio sa mnom, a onda kada je ušla Luna, nastali su problemi i nekako ga opravdavam. Luna kada je ušla... - rekla je Jelena.
Ko god da priča sa Đedovićem, on ga proda - dobacio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'