AKTUELNO

Šok za šokom!

Sledeća gošća u radiju "Amnezija" kod Bore Santane i Baneta Čolaka bila je Zorica Marković, za koju je Mensur Ajdarpašić takođe imao pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako reaguješ na to što te je Janjuš nazvao najvećim lažovom - pročitali su voditelji Mensurovo pitanje za Zoricu.
Nije prvi put, ja sam navikla da mi sve najgore etikete lepe. To je kisela voda, meni to ne smeta, samo da se ne vređamo onako dublje... Nema ko mene da razume, oni nemaju pojma šta sam ja tu, ja sam u svom fazonu, sve me zanima, pratim sve teme, smatram da je to naša obaveza. Ne bih sad da otkrivam o čemu smo ja i Janjuš pričali, da ne bismo ispali dvolični i on i ja. Slagaću ako neko o meni laže. Bila je tema drugačija to veče - pričala je Zorica, a onda je u Amneziju uleteo Janjuš.
Ja sam malopre rekao da ne mislim da je najveći lažov, nego je tad bila lažov, ne mislim da je lažov. Narodu je zanimljivo da ja budem zaljubljen, to je čudnije, ali mogu 156 puta da mi postave to pitanje, ja sam se iznervirao jer mi se žena spominje, braniću je. I da mi se javi na telefon ne bi mi rekla ništa vezano za rijaliti, ona je takva, ne daje izjave. Maju ću uvek braniti, ona je moja do kraja rijalitija - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je bila iskrenija u drugoj sezoni, bila je direktna, u ovoj sezoni je donekle ne prepoznajem. Maja sad vrti priču. Janjuš je duhovit ima šta da pokaže, on je vrlo interesantan lik i ne treba mu niko... Njima je ovo put ka što boljem plasmanu. Sad mogu da pozdravim samo moje sinove. Dobila sam informaciju da me je Džukela ostavio, da Bog da crko, posle dest godina me ostavio - rekla je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'