AKTUELNO

Ovo je držao u sebi.

Zorica Marković prišla je ove noći Marku Janjuševiću Janjušu i Maji Marinković kako bi sa njima pričala o njihovom odnosu, nakon što je primetila da su Maja i Janjuš sve vreme ove večeri bili zajedno tokom žurke i uživali u hitovima narodne muzike.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pomerio se sa ovog mesta, mogu da se zakunem u šta god hoćeš, mnogo je gotivim, mnogo je dobar lik. Koliko je god napadali, ona je bolja od njih! - rekao je Janjuš.
Mogu da joj pop*še! Bolja - izjavila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolja! I zato ću uvek stati na njenu stranu! Ja ti kažem! Ne postoji niko preči od nje ovde - nastavio je Janjuš, a onda se obratio Maji:
Majo, ja ti pričam kako jeste. Ne bih te branio nikad u životu, da te ne volim. Bolja si od njih i kraj! Kraj! Kraj! Kraj! Nikada neću otići od tebe, znam koliko te volim i na koji način te volim - govorio je Janjušević.

Nakon razgovora sa Zoricom, Janjuš je rekao Maji kako je nikada neće ostaviti na cedilu, ali i da u svom životu ima bitnije osobe od nje. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'