AKTUELNO

Ivana je imala poruku i za Maju Marinković.

Ivana Šopić, koja je ranije priznala da je zaljubljena u oženjenog zadrugara Marka Janjuševića Janjuša, večeras je komentarisala njegov odnos sa Majom Marinković. Inače, Ivana je sada u vezi sa Stefanom Karićem, najboljim Janjuševim prijateljem u "Zadruzi". Takođe, nedavno su Ivana i Janjuš imali žestoku svađu tokom koje su spominjali i prstiće.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa ne može da me poremeti. Ja se osude ne plašim, nemam taj neki problem da kažem ako sam nešto pogrešila. Ranije, to druženje je moglo jedino da se zaustavi ekstremnom merom. Ja sam to htela da prouzrokujem, da više nikako ne možemo da se približimo jedno drugom, jer sam postala svesna da ulazim u veliki problem. Iz ove sad situacije, kada gledam njih dvoje, ne mogu da verujem da sam ja bila u sličnoj situaciji - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče tih prstića, ja nisam ni mala, ni glupa. On i ja mislim da je jednom rekao da smo se držali ispod organa za ruke i da je bilo neko maženje. Nikakvi prstići nisu bili. Sada sam u situaciji da mogu nešto veliko da izgubim, tada nisam bila. Kapiram da to aludira na prstiće koji se guraju u intimni deo tela, toga nije bilo. Ja se nadam da se njihov odnos neće završiti na njihovu štetu. Šta bih Maji mogla da kažem... Majo, ako si zaljubljena nemoj nikad to da priznaš, ja sam to priznala, prošla sam kao bosa po trnju. Verujem da postoje ljudi koji cene iskrenost, ali ja ništa nisam dobila - dodala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek koji sve zna o meni je Stefan Karić. Tom čoveku sam sve rekao. Spominjali su za Maju te prstiće, bio sam isprovociran. To je bilo tako... - rekao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'