AKTUELNO

Gledateljka koja redovno prati dešavanja u Beloj kući, večeras je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević iznela svoj stav o svim temama iz Zadruge.

Nakon priloga o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković u program TV Pink uključila se gledateljka koja je komentarisala odnos ovo dvoje učesnika rijaliti programa "Zadruga".

Foto: TV Pink Printscreen

Maja preteruje, Janjuš ne može da razume neke stvari. Nisam sigruna da li je zaljubljena, mislim da je više to njena igra da bi imala glasove. Ne mogu da kažem da su oni zaljubljeni, posebno ne Janjuš. Smatram da treba da prekine druženje sa njom, jer smatram da će ga uvesti u neku nevolju. Da li će to uticati na njegov život, neće sigurno, jer je jasno da nema on ništa sa njom. Nije primereno ponašanje oženjenog čoveka i devojke, ali mislim da je ovo Majin šou - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je voditeljka Dušica Jakovljević upitala gledateljku kako joj se čini odnos Tare Simov i Mateje Matijevića koji ostavljaju iza sebe još jednu burnu nedelju. Tara je ove nedelje proslavila rođendana, na kom je Mateja ipak odlučio da se pojavi, iako je izjavio kako neće doći na Tarino slavlje. Takođe, Mateja je tvrdio pre nekoliko dana i da se nikada neće pomiriti sa Tarom, ali gledateljka ipak navija za njihovo pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što su oni sebi izgovorili, to niko nije do sada rekao. Navijam ja uvek za njihovo pomirenje, mislim da su te njihove svađe glupe - izjavila je gledateljka koja je zatim pričala i o vezi Marka i Lune Đogani, ali i o odnosu Anabele Atijas i Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Marko sinoć rekao ključnu stvar, da jedno za drugo ne postoje. Oni ne mogu normalno da zamere jedno drugom nešto, jer je mnogo ružnih stvari rečeno. Onda je najbolje ako hoće i oboje vole Lunu, da prekinu sa bilo kakvom komunikacijom. Marko je dokazao da to može, ali očigledno je da Anabela ne može da kontroliše sebe u nekim situacijama. Ne znam... Mislim da sujeta vlada tu i da ona ne može da prikoči. Ozbiljna optužba je da Marko koristi narkotike, to je Anabela morala da proveri. U skorije vreme se Anabela i Marko neće promeniti. Anabelina mržnja prema Marku je mnogo duboka. Mislim da Marko nije prema Luni loš! Anabela dva braka nije izabrala kako treba.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'