AKTUELNO

Janjuš svima dao do znanja da ga kod kuće čeka žena.

Marko Miljković imao je pitanje za Marka Janjuševića Janjuša tokom večerašnje "Igre istine" od kog je želeo da čuje šta misli koliko procenata iznosi zaljubljenost Maje Marinković i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću nikada to reći. Ja neću da sada dragoj osobi govorim da je zaljubljena u mene. Jednostavno... Tara ti si spomenula te nudle da ti je Maja uradila, a na žurki dođeš i grliš je. Tara u tom trenutku nisi trebala da je grliš i ljubiš, ako si shvatila da ti je to uradila. To je bilo na ovoj žurki. Ja sam bio svedok. Ja ne mogu da je opravdam, a ne mogu ni tebe. Znaju ljudi što ja ne želim da se svađate. Obe su krive! Maja sa mnom više neće imati problem, sada neka se svađaju i rade šta hoće - izjavio je Janjuš.
Maja je opet napravila grešku, ona mi se svaki put izvini. Ja sam takav tip, ja se sa Minom Vrbaški krvim 7 godina, pa smo imale najbolje momente. Juče je obećala i rekla da me neće dirati, i evo opet danas. Ona konstantno čačka Mateju, sad me pecka, juče me pecka... - govorila je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći da je 0 posto. Ja znam da sam ja njoj drag - izjavio je Janjuš.
Moje mišljenje je da je zaljubljena u tebe i da nećeš sada da odgovoriš na ovo pitanje. Pre dva meseca je rekao da je video i mislio u jednom momentu da je zaljubljena u njega - izjavio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju volim kao prijatelja. Vi sada očekujete da ja kažem: "Maja je zaljubljena u mene", pa da svi opalite po njoj. One imaju pravo da se zaljube u koga hoće. Ja sam njoj rekao da ne može biti sa mnom, da ima osobu koja je sa mnom - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao da ti je muž, skloni se od njega - rekao je Mića, Maji.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'