AKTUELNO

Nije skrivao šta misli o Atijasovoj!

Poslednjih dana Edis Fetić i Anabela Atijas imali su niz konflikta zbog dece, pa je tokom večerašnjih nominacije Fetić poslao upravo Anabelu u izolaciju, a nije je poštedio svog iskrenog mišljenja.

Prva je svoje mišljenje iznela Dragana Mitar, koja je prekinula niz pozitivnih izlaganja o ovonedeljnim potrčcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Gagijem sam ovde nekoliko meseci, nismo imali niti jedan konflikt, njegovu porodičnu priču nisam komentarisala, ima vremena. Anabelu ne poznajem, ali je razumem kao majka, neke stvare kao ona sam preživela. Ne podržavam neke reči koje je izgovorila svojoj ćerki, da je najgora, kakva god da je, njena je. Biće momaka, biće svega, ali jedna je majka. Ostavljam Gagija, šaljem Anabelu - rekla je Dragana.
Ja sam se izvinio Gagiju, nije moje da komentarišem, mnogi su ovde što se Anabele tiče, ne mislim ti ništa loše, smatram da tvoj način nije dobar. Kada sam te nazvao rijaliti igračem, složili smo se. Molim te da me gledaš u oči kada pričam - tražio je Fetić.
Nemoj molim te, tvoje mišljenje mi apsolutno ne znači . Ne želim da te gledam u oči dok me ponižavaš, gledam ljude koje cenim - govorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ovde došla da se boriš protiv nasilja, a ti si izazvala najveće koje sam ikada video, izazvala si tri tuče ovde, bezveze. Ne sviđa mi se što si se odrekla ćerke, ja se nikada ne bih odrekao svoje ćerke, ja se svojih nikada ne bih odrekao. Mislim da Lunu trebate da pustite da sama izabere, pa neka i pogreši. Nije mi jasno kako si podržavala nešto što je loše u prvoj sezoni, a ne podržavaš ovo što je okej. Šaljem Anabelu, Gagija ću da sačuvam - isktakao je Fetić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavu teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'