AKTUELNO

Muk u kući!

Voditelj Ognjen Amidžić pozdravio je zadrugare ove večeri, a zatim su u Beloj kući počele nominacije. Ovonedeljni vođa Mlađan Jovanović za potrčke je izabrao Anabelu i Gagija, a upravo između njih zadrugari biraju koga će nominovati.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominacije je otvorio Luka Belić koji je izjavio da je ostvario korektan odnos sa Gagijem Đoganijem i istakao da podržava Anabelinu borbu za ćerku Lunu Đogani. Luka je na kraju svoj glas dao Gagiju.

Počeću sa Gagijem. Mesec dana sam u kući, imam sa Gagijem korektan odnos. Pre dva dana smo imali neki konflikt Luna i ja, tu se našao Gagi, on je naravno stao na stranu svoje ćerke. Tu su neke ružne reči izgovorene, ali razumem Gagija. Ja u toj situaciji nisam bio kriv. Što se tiče Anabele, ja je podržavam u svemu što radi ovde, bori se za svoju ćerku i familiju. Naravno, ovde kao i svi što vide da nema nimalo poštovanja od svoje ćerke i da joj je ćerka potpuno okrenula leđa. Anabela, ja te podržavam - rekao je Luka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je glasao Nikola Orozović koji je izjavio kako je Gagi uvek bio tu za njega i da ga poštuje, a kada je pričao o Anabeli izjavio je kako je ona osoba sa kojom deli hranu sa njom. I Nikola je na kraju svoj glas dao Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je ustao i Marko Janjušević Janjuš. Ovaj ukućanin govorio je kako sa Gagijem voli da provodi vreme zbog čega je na kraju svoj glas dao Anabeli.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela s tobom ništa loše nisam rekao, jednostanvo ja sam sa Gagijem ovde 8 meseci. Poslaću Anabelu u izolaciju iz tog razloga - rekao je Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

<
'