AKTUELNO

Ona je gostujući u emisiji otvorila sve karte.

Petak je rezervisan za autorsku radio-emisiju Stefana Karića i Marka Janjuševića pa je tako i danas. Tema današnje emisije "Sprrrdnja" jeste ljubomora.

Foto: TV Pink Printscreen

Današnja tema nam je ljubomora. Imaćemo dosta gostiju danas u emisiji. Možemo da kažemo Luni da se pripremi - rekli su Stefan i Janjuš na samom početku emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče ove teme, da, jesam ljubomorna. Mislim da to koliko si ljubomoran znači koliko ti je stalo do nekog. Ta ljubomora ne treba da bude bolesna. Ali mora da postoji doza ljubomore da bi se videlo da ti je do te osobe stalo. Ja nisam ranije bila ljubomorna. Imala sam prvu ljubav u životu, to je bila ona prva (Sloba), a ovo je sad druga ljubav - otkrila je Luna.
Napolju nisam toliko ljubomorna u vezi sa Markom, ali u rijalitiju mi više toga smeta. Ima tih sitnica koje mi smetaju, ali ne od strane Marka, nego drugih devojaka. Mene je nerviralo što mi u prošloj sezoni Marko nije pokazivao koliko je ljubomoran. Čisto da vidiš da mu značiš, to su sitnice. Smetalo mi što iako znam da mu je nešto zasmetalo, nije mi govorio - rekla je Luna.

Ova zadrugarka otkrila je i da sad uspeva da se ugrize za jezik kad god joj nešto zasmeta, a da to nije uspevala u Zadruzi 2.

Detaljnije o tome u video-snimku u nastavku.

Autor: J.V.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'