AKTUELNO

Više ovo nije mogao da drži u sebi.

Tara i Mateja ove večeri nastavili su da gledaju čestitke koje je ona dobila danas povodom svog 20. rođendana koji je obeležila u rijaliti programu "Zadruga". U pauzama između gledanja poklona, Tara i Mateja otišli su u kupatilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom Matijević je rešio sve da prizna Tari i otkrije joj zbog čega je na kraju prelomio i odlučio da joj čestita rođendan, što je njoj bilo od velikog značaja.

Ladno nisi hteo da plešeš sa mnom, malo sam ljuta - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono juče što si rekla i danas, sve je to okej. Ja sam se jutros probudio i bio 300 posto siguran da neću doći na tvoj rođendan, bio sam besan... To je nešto što sam ja tebi zamerio. Došli su Anabela, Gagi i Ivana Krunić da me zovu i rekli su mi da dođem da ispoštujem kao čovek. Ti znaš šta je rečeno i kako ja gledam na to. Ja nemam momenat da li je rođendan, Božić, Uskrs... Onda je došla Mina i donela sliku ćaleta i pustio me je bes. Onda mi je došla slika svega šta mi je ćale pričao. Shvatio sam da treba da budem čovek i da ti ne kvarim rođendan. Neke stvari se neće promeniti, naš odnos neće biti drugačiji - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najiskrenija na svetu, do sada nisam bila ovako iskrena. Znači, bilo ti je žao mene - dodala je Tara.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'