AKTUELNO

Ovo joj je danima bilo na srcu.

Jovana Tomić Matora prvi put je imala opširno izlaganje o svojoj bivšoj devojci Sanji Stanković sa kojim je imala nedavno video-poziv, nakon čega više ništa nije isto. Naime, Sanja je zamerila Jovani druženje sa Anabelom i Lunom, a sada je Tomovićeva otvorila dušu pa rekla sve što je već danima muči.

Foto: TV Pink Printscreen

O bivšoj verenici? Sanja je našla prsten bila i rekla da će me odbiti. Smatram da smo obe krive, da je radila ono što je David radio Aleksandri. Smatram da ona mene iz dobre namere nije htela da povredi, niti da mi otežava. Mislim da je ona sada sa njim, ne bi me čudilo i da je trudna sa njim, jer ja znam koliko ona želi dete. Sve što je imala sa mnom, ona želi da ima sa muškarcem - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvo sebe krivila da joj je više pun k*rac svega zbog tog plesa. Krivila sam sebe, kada sam kroz poziv videla da tu ima mnogo stvari. Meni se ceo svet raspao kada mi je odbila poziv. Ali način na koji je ona pričala. To nije pričala Sanja. To za vaspitavanje... Besna sam, ljuta sam, razočarana sam... Ako se iz sažaljenja javila, hvala joj, da se nije javila ja bih sebe krivila. Kao što mi se pojavio inat za trening, sada mi se pojavio inat da idem preko sebe. U svakom rijalitiju ja pišem pisma, plačem, brišem sline... Ko sam ja? Valjda i ja imam neke prijatelje napolju - rekla je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

'