AKTUELNO

Ona danas slavi 20. rođendan.

Ovog jutra Drvo mudrosti pozvalo je Taru Simov u Rajski vrt. Ona se probudila jutros pre svih kako bi oprala kosu i sredila se jer je danas napunila 20 godina, te će se u Beloj kući slaviti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaj mi malo o svom odnosu sa Matejom sada - reklo je Drvo mudrosti.
Imali smo tu neku svađu. Mene je držao bes i ljutnja do preksinoć dok se nije desio haos sa Janjušem. Baš sam pričala sa Šopićkom, ja sam joj se zaklela da ga mrzim i ona mi kaže "Tara, šta pričaš". Sebe sam ubedila da ga ne volim. Dok se nije desilo ono sa Janjušem, nisam shvatala. Ja sam se od početka borila sa tim spominjanjem ljudi koji nisu ovde. I kad sam bila u zatvoru sam krenula o svemu da razmišljam i da premotavam film, bukvalno je želudac počeo da me peče. Imam ja taj problem da hiperbolizujem stvari. Razgovarala sam i sa Anom i Đedovićem o Janjušu i Mateji. Pitala sam Đedovića kako da mu se izvinim da ne misli da sam neozbiljna. Ja sam mu prišla i rekla da neću da ga smaram i da hoću da mu kažem da mi je baš krivo - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jutros sam napravila glupost. Gagi je menjao baterije i meni piše "Gizmo" na bubici, to je neki gremlin, a njemu je pisalo "Bebana", pa je on promenio u Mateja, a ja sam napisala "Nedostaješ mi". Napravila sam s*anje, znam. Umesto da pustim da stvari idu svojim tokom. Ja ću te slagati sad i reći da ne očekujem ništa od Mateje, ali... Najiskrenije se nadam da će da se spusti lopta - objasnila je Simova da joj je ipak teško zbog svega.

Tara je sa Drvetom mudrosti prokomentarisala i zbivanja sa Majom Marinković i Markom Janjuševićem Janjušem, a šta je rekla o ovo dvoje zadrugara, pogledajte u snimcima u nastavku.

Autor: J.V.

#Mateja Matijević

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

#Tara Simov

#drvo mudrosti

'