AKTUELNO

Pre ovoga pričao je sa Gagijem.

Marko Miljković sinoć je izjavio da stan u kom Anabela Atijas živi sa svojom maloletnom ćerkom miriše na nedozvoljenu supstancu i tako izazvao haos u Beloj kući. Anabela je sve to oštro negirala, a čak je i prvi put u njenu zaštitu stao bivši suprug Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovoga jutra Gagi je rekao Marku Đedoviću da noćas nije mogao da zaspi zbog svega što je Marko priredio Anabeli, ali i Luni Đogani. Nakon što je pričao sa Gagijem, Đedović je odmah otišao da o svemu priča sa Anabelom Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže (Gagi): "Evo je Luna opet u krevetu, ona nije dobro. Mogu ruku da dam da je Luna rekla Anabeli za Marka i supstance". Jeste sigurno rekla Anabeli, da li je lagala ili nije ne znam, ali joj je rekla sigurno. Anabela takve stvari ne podnosi, Anabela ne bi dozvolila da budu zajedno u životu - rekao je Đedović.
Lagala... Sinoć se sećam kako me onako gura... Koji su to niski udarci. A Marko dobro zna gde je bio Andrej. I ti sada, šta pokušavaš? - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažem Gagiju: "U tom stanu u kom Marko kaže da se oseća na marihuanu, živi i tvoja Nina. Pa će ići u školu, pa će joj reći: "Da se ta marihuana ne oseća na tebe", znaš kakva su deca okrutna". Nije mu dobro bilo. Gagi je sada svega svestan, veruj mi. Gagi me sam zvao na kafu, kaže: "Nisam mogao da spavam" - govorio je Đedović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'