AKTUELNO

U toku su još jedne "Nominacije", a zadrugari večeras biraju između Lepog Miće i Ive Grgurić, koje je za svoja dva potrčka postavila Ermina Pašović.

Voditelj Ognjen Amidžić podigao je na samom startu emisije Mateju Matijevića.

Ja ću kratko, sa Lepim Mićom nikada nisam imao svađu, sa Ivom sam se svađao, pokušala je par puta da me ponizi. Ivu nominujem - istakao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta puta sam pričao o Ivi, ne znam šta nisam rekao o njoj, a da mogu da kažem novo. Uopšte nemam lepo mišljenje o njoj, pokušavao sam da nađem bar jednu lepu stvar, da ne bude sve crno, ali nisam mogao. Esencija svih loših ljudskih osobina. Što se tiče Miće, on i ja prolazimo razne faze. Mišljenja nam se često ne poklapaju, ali svakako njega neću poslati - rekao je Marko Đedović.
Počeću od Miće. Naš odnos je toplo, hladno, toplo, hladno... Smešno je i ljudima i meni štagod da kažemo. Ravna linija. Ono što poštujem je što u svađama nismo spominjali porodice. Ono što ne mogu da mu zaboravim je situacija na "Farmi" kada je ispao čovek, sve mu praštam zbog toga. Poznajemo se preko 30 godina. Ne mrzim ga, ogovaram ga i psujem, kao i on mene. Što se tiče Ive, cela kuća nije baš pozitivno raspoložena što se tiče nje. Ona je za mene besprekorna devojka, nikada me nije uvredila, često me zagrli, prema meni je fenomenalna. Nominovaću Miću, sačuvaću Ivu - ispričala je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od Ive, ona ima problem sa većim delom kuće, mi nikada nismo imale problem, dobre smo i okej. Ono što ona radi je njeno pravo, prema meni je okej, tako će i ostati, želim joj sve najbolje. Mića i ja smo se i svađali, ali smo pre svega prijatelji. Ostavljam Miću, sa njim sam bolja - istakla je Dragana Mitar.
Ne zaboravljam trenutke kada je Mića bio uz mene kada mi je bilo najgore. Iva mi je gotivna devojka, ako igra igru, neka igra... To je njen problem. Nominujem nju - rekao je Edis Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'