AKTUELNO

Ajdarpašić okrivio Minu za svaki problem koji su imali do sada.

Nakon kratkog predaha, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imali su priliku da se oglase pogovom odgledane retrospektive njihovog odnosa i poziva sa Ivanom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar, šta da kažem ovo?! Svaki četvrtak jedno te isto, komentarisanje naših svađa. To ide tako u nedogled. On i ja smo se složili da je mama bila u pravu za mnoge stvari, za neke nije, po njegovom mišljenju - bilo je sve što je rekla Mina.
Svi su u pravu svi, i ona, i njena majka, samo ja nisam u pravu - bio je ironičan Mensur, a onda je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god da sam uradio, uradio sam iz dosade, svaki put do ludila i kada udaram, to mi je iz dosade. Bez razloga pravim svađe, dosta često. Nisam ironičan, ali pravim svađe dosta često iz dosade. Ja jesam prihvatio njenu prošlost, ali ne da bude takva i dalje. Rekao sam stvari koje mi ne prijaju, ne odgvaraju, naravno da ako ponovi te stvari, doći će do svađe. E sad, da li ona to želi da promeni zbog ljubavi i da se skloni od toga... Ja nju ne prevaspitavam, već joj govorim šta je otmeno, ako hoće da bude to. To je trebalo neko drugi da radi, ako je majka podržava u njenom ponašanju, šta ja imam tu da tražim, ako njena majka ne želi da me stiska, onda ju je previše pustila. U pravu je žena za moje dranje, ali ona ne zna kakva kako Mina možeš nekog da dovede do ludila - rekao je Mensur.

Podsetimo, prošle godine Mina je priznala da se bavila prostitucijom, te je Mensur sve vreme potencirao i vraćao se na to. Tu se pobunila i Tara SImov koja je tvrdila da je Ivana u pravu kada je rekla da je Mina mnogo bolja, kakva je inače bila, budući da se zadrugarke poznaju iz spoljnog sveta

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago da se Mina promenila, da je ispravila te neke stvari. Niko ne pita šta je dovelo Mensura da uradi to, ja njoj kad kažem: ,,Makni se", onda bi trebalo da se skloni, kao što joj je i majka rekla - pravdao se Ajdarpašić.
Upravo se to dešava, zbog čega dolazi do naše rasprave, ja i dalje stojim pri svom da ja ovde nisam imala potrebu da gledam, da zaista ne postoji niko ko me zanima, sem njega. Problem je to nepoverenje u mene, u prvih mesec dana koje su mu se pričale, još se to plus pumpalo. Mislim da on treba da ima poverenje u mene, kao i ja u njega. Ja sam to njemu rekla i ranije, mislim da on treba da ima poverenja u mene, jer sam mu dokazala i emocije. Ja sebe nisam predstavila kao svakom mom bivšem dečku u rijalitju. Ja ovde nemam potrebu da pravim ljubomorne scene, napravila sam dva puta, ali to je više inat - pričala je Mina, a onda je otišla besno u toalet, jer je Mensur prekidao sve vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'