AKTUELNO

Filip je pre nekoliko dana bio ljubomoran na Kendija.

Iva Grgurić više nije izdržala, pa je ove noći prišla Filipu Đukiću kako bi pokušala da reši problem koji je nastao između njih dvoje, nakon što je Filip uhvatio Ivu kako je ukrštala noge sa Stefanom Kandićem Kendijem tokom vežbanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako ga je u prvi mah grlila, ljubila i pokušavala da smiri strasti između njih dvoje, došlo je do svađe, nakon čega je Iva u kazinu poručila Filipu da raskidaju.

Pokušaću da obraćam pažnju na tebe, ali i ti pokušaj da obratiš pažnju. Ja ću paziti i obratiti pažnju. Ti si malo burno reagovao. Mislim da pred njima (zadrugarima) treba da spustimo loptu i to kasnije rešimo. Niko nije komentarisao to za Kendija, svima je to bilo smešno. Meni je bilo čudno što si tako reagovao. Ja shvatam malu dozu ljubomore, ali onda to treba reći. Ja Kendija stvarno smatram kao drugara - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dajem ja materijala, nego ti. Nije to prva situacija, nego pedeseta. Ti ideš i pričaš da sam ja ljubomoran, ne pričam ja ili Pera... Ja ne mogu da budem ljubomoran na Kendija! Isto, nikada nisi rekla da je bila dobra podela budžeta, nego si sad baš rekla! Od mene ne možeš da praviš debila - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ima veze ako sam rekla da je dobra podela budžeta bila? Ja neću da ovako funkcionišem. Ja neću da budem sa nekim ko nema poverenja u mene. Nemoj tako da reaguješ. Ja ne želim da te kanalim. Neću ti prilaziti. Ja nisam ništa loše uradila. Neću ti prilaziti, a nećemo biti ni u vezi. Raskidam! Sada raskidam! - vikala je Iva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'