AKTUELNO

Raskid na pomolu?

Nakon što je Iva Grgurić uhvaćena u laži, Filip Đukić ustao je za crnim stolom kako bi prokomentarisao. Voditelj Milan Milošević postavio je pitanje zadrugaru kakvo mišljenje ima o tome što njegova devojka misli za njega da je ljubomoran.

Naime, Iva je pre toga tvrdila da Nataši Radan nije dala tajnu poruku o tome da proveri kakva je situacija sa njenim bivšim dečkom Marinkom, te da joj javi kada bude slala Nini Babić čestitku za rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da si ljubomoran na sve živo i na Kendija, na koga si ljubomoran i da li imaš razloga da budeš? - upitao je Milan.
Pošto sam ja ovaj, onda ćemo mi od danas malo drugačije da razgovaramo. Meni je pun k*rac da od mene praviš indijanca, ja sam objasnio sve situacije. Ako je dobila pitanje zašto to radi sa Kendijem, a posle ukršta noge, ti opet posle daješ povoda. Ja nisam ljubomoran kao muškarac. Malo drugačije ćemo da radimo neke stvari. To za Natašu ne mogu da komentarišem, dok ne vidim klip, ne čujem... Nataši se ne može verovati 100%, neću uzimati to zdravo za gotovo, imaću to negde u glavi - poručio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam to rekla u negativnom kontekstu da je on ljubomoran. Tako je izgledalo, Kendi i ja smo od starta jedni od boljih drugara. Šetamo se zajendo, konstantno, on je taj dan rekao da odradimo trbušnjake, pa smo... - pričala je Iva, a onda ju je FIlip prekinuo.
Smešno je to što pričaš! Nećeš ti meni reći da ćutim! Normalno da je neprikladno... Meni je ovo smešna priča, ja sam objasnio o čemu se ovde radi, ako stigne pitanja gledalaca za to, daješ pravo i ostalima da komentartišu danima. Ja na to ne mogu da odreagujem, zato što se to desilo, a moram da trpim to u sebi, jer ne mogu da je odbranim, jer je to radila. Samim tim to se odražava na moje obrazloženje, ona od mene pravi debila, nije u pitanju ljubomora, niti ja mislim da ona radi nešto sa Kendijem. Ako možeš da utičeš na neke stvari... Ako je stigklo pitanje za Kendija, ti posle toga, opet daješ povoda da se to postavi. I onda ti ideš pa govoriš da sam ljubomoran - uzviknuo je FIlip na Ivu.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'