AKTUELNO

Odzvanjala Bela kuća!

Za crnim stolom odvijao se pravi haos zbog podele budžete ovonedeljnog vođe Ermine Pašović. Zadrugarka se trudila da urla iz petnih žila, ne dozvoljavajući drugima da iznesu svoj stav, jer joj nije prijalo to što su zadrugari primetili njene podle igre.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mene sve vreme provocirao, ja sam molila Minu da me ne provocira, vezano za Čolaka - urlala je Ermina, trudeći se da se njen glas čuje najviše.
Ja imam pravo da provociram, ovo je drugo, neka druga priča između nas. Taj neko je pukao pre mene, paf i kraj! - rekao je Mensur.
Ja sam svedok da si ovde dobacivala sve vreme nešto bez razloga - ubacila se Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pobedila sebe i onaj dan kada je nasrnuo na mene, kada me je pljunuo, u sebi sam brojala da ga ne zviznem, toliko od mene - pričala je ponosno Ermina.

Ermina je potom počela da se pravda da o Zorici Marković nikad ništa loše nije rekla, iako joj je voditelj Milan citirao šta je rekla, zbog čega je Šopićeva ustala i razotkrila Pašovićevu.

Ja sam rekla da je manipulatorka, Mića srpda Karića i Šopićku - pravdala se Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina prešla si igricu, meni si pričala Zorice da ćete me nagaziti i svašta još nešto - odbrusila je Ivana.
Šta si rekla, hajde da počnemo! Ti si rekla za Lunu kako je Sloba mogao nju da izabere. Šta je pričala za Stefana? Ti si rekla da je Jelena rekla da Stefanu ne može da se digne - urlala je Ermina za crnim stolom.
Ti si lažov! Šta sam ja rekla Mići za Lunu? Sram te bilo! Džukelo jedna! Branila sam Lunu! Dobra sam ti bila kada sam te branila, kakav si ti lažov! - odbrusila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'