AKTUELNO

Sve je stiglo!

Zadrugari trenutno sede za crnim stolom, jer je Veliki šef hteo da čuje njihovo mišljenje o večerašnjim nastupima. Marko Miljković ustao je kao naredni zadrugar koji je glasao.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima, generalno glasate za nas, ali se nismo držali specijalno zadatka, okrenuli smo na šalu. Ja sam lik koji ne zna, ne mogu da primim emociju kada tako neki par radi to, ne mogu to da progutam, to što su svi bili nežni, ja to ne, ne ide mi to. Od svih parova, ja ću da glasam, neću da kažem patetika, ali ja to ne doživljavam tako, ja sam takav. Ja ću da glasam za jedan par koji je imao elemente glume i koji se potrudio najviše od svih, to su Iva i Filip - rekao je Miljković.
Najoriginalniji su Marko i Luna, ali kod Mine i Mensura sam video najviše emocije - rekao je FIlip Đukić, sa čime se složio i Lepi MIća.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je da je bio ovakav zadatak i skrenemo misli sa ružnih stvari. Počeću od Ane i Davida, oni su meni za ove tri sezone najskladniji par i tim, vi ste za mene jedno i šta god da radite, meni je to prelepo, generalno, budite u meni posebnu emociju i napolju, čak sam se uverila da je i više od toga. Iva i Filiš, imali ste specifičnu koreografiju, pokušali ste da pokretima objasne reči. Marka i mene neću da komentarišem. Milica i Bora, bilo mi je tužno, jer znam kakva je situacija, malo mi je zbog toga bilo sve to tužno da gledam. Mina i Mensur, ja ne znam, ova situacijna koja je bila, uznemirena sam zbog toga, ali kada sam vas videla na bini, stvarno sam videla da tu postoji ogromna ljubav, hemija i strast i da to razire na sve strane i da ne može da se sakrije. Ja sam i zaplakala i pogodilo me je, dotakli ste me. Što se tiče Ivane i Baneta, hoću da mu čestitam, jer je pokazao da se ponaša kao muškarac prema svojoj devojci. Osećala se emocija, svaka vam čast. I za kraj, najsmešniji su mi bili Ivana i Stefan, totalni su mi hit, kao par mi idete zajedno i volela bih da tu ima nešto više. Baš ste bili smešni kada igrate, ona u levo, on u desno. Drago mi je da ste se poljubili. Ja ću morati da glasam za par koji me je najviše pogodio, to su stvarno bili Mina i Mensur - prokomentarisala je Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uživala u svakom nastupu, meni su favorit Luna i Marko, bilo mi je presimpatično, ali moram da pohvalim sve parove, svi su izneli neku emociju na svoj način - rekla je Ana Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'